Forum Turystyka Europa Portugalia
ZMIEŃ
      itaka

itaka

(5 wyników)
    • Witam, Itaka proponuje kilka wycieczek po wyspie. Która Państwa zdaniem jest najciekawsza?? Najbardziej warta uwagi. Ja myślę o tej, w planach której jest przejazd kolejką linową nad Funchal, ale do końca nie wiem czy to słuszny wybór. A może ktoś z Państwa był w hotelu Rocamar/Royal Orchid??? Będę wdzięczna za wszelkie (Nie Chamskie-oi tych mam tu sporo) sugestie. Pozdrawiam Hanna
    • MADERA- ITAKA- HOTEL ROCAMAR 10-17 listopad 2010 Wyspa winem pachnąca, podniecająca plantacjami bananów i zapachem melasy, wyspa niepowtarzalnych widoków, głębokiej zieleni, tysiąca barw kwiatów, wyspa gór i pagórków no i wyspa deszczu….. Rok temu pisałam o swoim pobycie na Lanzarote i musze powiedzieć, że wróciłam ZACHWYCONA!!!, teraz piszę o Maderze i mogę powiedzieć , że wróciłam ZADOWOLONA! Ten opis stanowi MOJE INDYWIDUALNE !!!!SUBIEKTYWNE!!!!! obserwacje, wrażenia, uwa...
    • Hotel Rocamar- proszę o info.
    • Witam serdecznie, wybieramy się z mężem na Maderę 25.05.2010 r. z Itaki (wylot Warszawa). Czy ktoś wybiera się również w tym czasie? A może ktoś był w tym samym czasie w ubiegłym roku? chodzi mi o pogodę, czy było cieplutko itp. i proszę o wrażenia, co warto zwiedzić itd.
    • Czy oprócz Itaki i Tui jakieś inne biuro organizuje wycieczki na Maderę? Interesuje mnie wylot z Warszawy i hotel w okolicy Funchal. Możecie coś polecić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się