iwona

(3 wyniki)
  • Witam. Pnie doktorze zastanawiam się nad szczepionką na ospę. Obawiam się, że gdyby moja córcia zachorowała na tę chorobę i pojawiłyby się na naczyniaku pęcherze to mogłoby to zaowocować jakimiś komplikacjami. Bardzo proszę o radę. Pozdrawiam i jak zwykle będę wdzięczna za odpowiedź. Iwona
  • Witam ponownie. Mam do Pana doktora pytanie: czy naczyniak, który się wchłania tak jak u mojej Madzi najpierw się spłaszczy? ( jest wypukły < katalog- naczyniak Madzi> ) czy najpierw się przejaśni? Nasz naczyniak chyba zaczął się wchłaniać, tak jak pisałam ostatnio zmniejszył się o 1,5 cm a teraz widzę, żę zaczerwienienie tak pięknie się przejaśnia i wygląda jak mapa drogowa z nitkami komunikacyjnymi w kolorze skóry. Martwi mnie tylko ta jego wypukłość.Oczywiście jak zwykl...
  • witam! niedawno mojej córeczce (1 l.) wycięto z łuku brwiowego naczyniaka - znajdował się pod skórą (niestety w wyniku histopatologicznym było napisane że margines nie do określenia a to jak powiedzieli mi chirurdzy może powodować ponowny odrost) - czy są jakieś sposoby by sprawdzić czy w organizmie dziecka są jeszcze jakieś naczyniaki ten na łuku brwiowym rósł dosyć szybko obawiam się że jeżeli są jescze jakieś zlokalizowane wewnątrz ciała mogą uszkodzić inne narządy proszę o odpo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się