iwona

(23 wyniki)
  • Iwonko-87Inbv! Kobietko co porabiasz, czemu się nie odzywasz.... tak nam zamilkłaś..... czekamy!Pozdrowionka od Iwki dla Iwki.Iwona-IWKAGA
  • Dzień dobry! Jak zwykle rano jest znośnie, po połowie napoju capuccino czuję się ok!, zobaczymy jak będzie w ciągu dnia, rano na wadze wynik 92,5-93kg. i to już jest najmilsza informacja tego dnia. Wiem ,że to tylko woda , ale i tak bardzo się cieszę, a ubrania choć troszkę luźniejsze... A co u WAS? Hello, Akolitko, odezwij się .... Hello, Justa, jak Ci idzie.... Karolciu , czy ty się jakoś trzymasz..... Odezwijcie się dziewczyny. Czekam z niecierpliwością na jakieś newsy... Pozdra...
  • Dzień dobry, koleżanki! Ja już czuję się dzisiaj znacznie lepiej, bóle brzucha odpuściły. Właśnie wszamałam pół napoju kakaowego, popiłam dużą szklanką wody, i właśnie popijam kawusię (dolałam sobie 2 łyżki mleka 2%, ale nie miałam innego, wybieram się na zakupy to może kupię 0%).Rano na wadze było niecałe 94,5-95kg, bo sporo wczoraj wysiusiałam. Mam zwykłą wagę więc trudno o lepszą dokładność. A co u Ciebie , Akolitko? A co u Ciebie , Justo? Cieszę , ze dołączyłyście do mnie. Będę m...
  • No to zaczęłam....jak rano zobaczyłam 96kg na wadze to już nie mam na co czekać...Wypiłam rano pół zupki grzybowej, popiłam wodą i kawą i teraz biegam do toalety już chyba trzeci raz....Nie lubię tego , ale przynajmniej jestem pewna ,że to działa . A jak Wam idzie ? Dopiszcie się , kto wystartował dzisiaj, to będziemy się razem wspierać i chwalić osiągnięciami.... Jak Wam będzie źle to też piszcie, ale pierwszy dzień jest zazwyczaj całkiem ok. Teraz tylko do 11-ej, bo będzie drugie...
  • ...witaminy w tabletkach? muszę się trochę dowitaminizować a nie wiem czy na DC można się tym wspomagać?! Odpiszcie koniecznie, proszę bo chyba od jutra zaczynam...:):) Pozdrawiam! Iwona-IWKAGA
  • Tak dobrze mi szło....Wracam do domu a tu gorączka 38stopni, kaszel jak u gruźliczki, mama wygoniła mnie do lekarza no i co..... Ciężkie zapalenie oskrzeli+antybiotyk(mega dawka)+zwolnienie.No i moja dieta poszła w odstawkę.Jestem maksymalnie wkurzona, bo chyba cały świat jest przeciwko mnie.Czy będzie mi kiedyś dane 5 tygodni spokoju żeby przejść przez DC?! A tak na boku to nie wiecie dlaczego nie można ciągnąć DC w czasie antybiotyku? Pozdrawiam !!! Maksymalnie dobita-Iwona-IWKAGA
  • Witam serdecznie! W ciagu kilku dni tez rozpoczne diete DC. Uslyszlam w pracy, ze szef i kolezanka zaczynaja to czemu nie dolaczyc do nich... zwlaszcza, ze mam nadwage... Czy znacie moze jakiegos konsultanta z okolic Zielonej Gory? A moze same stad jestescie i chcecie sprzedac jakies saszetki? Pozdrawiam serdecznie i zycze wytrwania w celu:)
  • oj trzeba sie ajkos wspierac....:)
  • Nie odzywałam się , bo ostatnio miałam problemy żeby dostać się tu na forum.Czuję się trochę lepiej, a wiesz jak mi już trochę odlazło od tyłka, to zaczęłam wcinanie... trzymałam się ze 2-3 dni, rano serek wiejski lekki+kromeczka razowca, potem sałata fittnes Lutkiewicza+kromeczka razowca,na obiadek lekka zupka jarzynowa, i na wieczór jakiś owoc. jadłam połowę mniejsze porcje i czułam się lekko, ale dzisiaj nowo zatrudniona pracownica u mnie w pracy przyniosła blachę sernika ..... no i ...
  • ciekawe ile osób tu się wpisze?
  • www.cambridgedietusa.com/pdf/preparing_for_sole_source.pdf Moim zdaniem ciekawy link, pokazuje co zrobić, żeby jak najmniej cierpieć w czasie ścisłej Dla angielskojęzycznych, ale jak Panie życzą sobie to mogę być nadwornym tłumaczem forum ;-))))
  • Sorry że nie odzywałam się tyle czasu,ale jest mi wstyd bo odstawiłam DC.Dowiedziałam się że mam guzy na tarczycy , dziś jestem już po biopsji i szczerze się przyznam że po prostu nie mam siły w tej chwili tego ciągnąć.Nie mówię nigdy, bo na pewno wrócę do DC ale może jak to wszystko już się wyjaśni.Na razie ograniczam się z jedzeniem staram się nie myśleć o najgorszym.Teraz dodatkowo mam doła że nie zdołałam dotrwać do końca.Jeżeli nie przeszkadza wam moja niekonsekwencja odezwij...
  • Cześć Dziewczyny! Mam na imię IWONA. Bardzo chcę się z Wami zakumplować , bo wyczuwam dobre fluidy .Niewiele o Was wiem, bo jestem na forum od kilku dni ,ale miałam przyjemność pogadać z kilkoma z Was.Coś czuję, że fajne z Was kobitki i mogłybyśmy nawzajem się mobilizować w walce ze zbędnymi kilogramami. Obiecuję, że będę się systematycznie odzywać, odpiszę do każdej na pewno i będę wspierać jak umiem.To jest sposób na to by nie myśleć o jedzeniu. Dla tych co nic o mnie nie...
  • Niestety nie odebrałam dzisiaj bo będą po 15 ale podobno ten wynik nie jest zrozumiały dla zwykłego śmiertelnika i musi odczytać go lekarz , a tego po 15 już nie ma.Ruszam jutro rano, więc odezwę się jutro jak będę coś wiedzieć. Pozdrawiam cieplutko!!Iwona-IWKAGA
  • zimniutkie z lodowy...ehh
  • Strasznie polubiłam to forum i Was wszystkich.Myślałam że w oczekiwaniu na wyniki biopsji nie będę tu zaglądać ale to silniejsze ode mnie. Zazdroszczę Wam że coraz Was mniej a ja ciągle w miejscu.Już trochę nuży mnie to czekanie i nie wiem czy nie skusić się i nie zacząć od nowa.bo jakoś odganiam te pesymistyczne wizje i może powinnam skupić się na DC i w ten sposób przeczekać jakoś do poniedziałku na wyniki.Co o tym myślicie?! A tak na przyszłość to czy przytrafiło się Wam uczucie kapc...
  • No właśnie? Co sobie postanawiacie? Czy zapisujecie na początku roku? Czy wracacie potem do swoich zapisków w trakcie roku? A jak wygląda realizacja? Ja co roku spisuję +/- od 15 lat. Wracam w ciągu roku, ale żadko kiedy realizuję wszystko. Najgorzej jest z celami dotyczącymi wagi i ogólnie zdrowego życia.
  • Niestety po trzech dniach zajadłej walki, dalej nie mam siły.Wczorajsze popołudnie było koszmarne, skończyło się biegunką i wymiotami...Dalej tego ciągnąć nie mogę . Nie wiem o co w tym wszystkim chodzi? Pierwszy cykl poszedł jak z płatka, może za szybko wystartowałam po tym antybiotyku...?! To , że na razie odpuszczam , nie znaczy że w ogóle, na pewno wrócę do DC , za jakiś czas spróbuję zacząc raz jeszcze... Na razie dzisiaj od rana lekkostrawna dietka, na mój rozregulowany układ ...
  • Drogie Koleżanki, tym razem ja sobie pozwole zacząć, tym bardziej, że już się wychorowałam i mogę zacząć ścisłą
  • Witam drogich dietowiczów!!! Półtora roku temu przeszłam 2+2 DC i schudłam 10 kg ( z 71 kg na 61 kg). Wagę utrzymywałam przeszło rok,ale oczywiście zmieniałam sposób żywienia!!!! Od pół roku mam nową pracę i tam zaczęło się nieregularne odżywianie i słodycze i efekt jest taki,że waże 65 kg!!! Wróciłam więc do DC (bo świetnie mi zrobiła) i dziś mam pierwszy dzień ścisłej (znowu planuję 2+2). Mam nadzieję, że tym razem uda mi się zejść do ok 58 kg. Zobczymy, moze choć 60 kg i wtedy znowu ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się