kamo

(5 wyników)
  • Witam dziewczyny. Chciałabym wysłać komuś ten tekst, ale nie wiem jak napisać ( czy tak samo)w formie żeńskiej, czyli ode mnie dla niego. Pomóżcie.....:) Dziękuję Fryme marre por nuk jam gjalle, vyshkem si gjethi i vjeshtes, shume kam qare per ty me mall, une ne shpirte jam i vdekur. Kohet e fundit, shpresa vdes, shprese me nuk ka per mua, ndjenje e njejte ne cdo mengjes, s'te kam prane por prape te dua. Mirupafshim do te kthehem nje dite,
  • Stine(5)

wiem , zgrzeszyłam, bo powinnam to upchać do innego wątku,ale ja lubie tą piosenkę i sporo się namęczyłam żeby to tu zamieścić: STINE "TE DUA SI FEMIJE" :) Ne shpirt e mbaj nje breng se ne shpirt te mbaj une ty Ne zemren time jo nuk ka me vend Sepse vendi eshte per ty Mos u largo mos ik mos ik Jam une qe te dua gjo dite gjdo dite Te lutem me beso te lutem mos me turturo Mos u largooo Mos u largo mos ik mos ik S'dua te humbas kam frik kam frik Te lutem me beso te lu...
  • Witam:) chcialabym sie dowiedziec czy ktos ma, albo wie, skad wziac piosenki Marioli,moze ktos ma cala plytke (nie wiem czy to jeden album czy z kilku roznych te piosenki)chodzi mi konkretnie o Fukara, Jam bije shqipetare i Xhane Moj Xhanane, Bylabym bardzo wdzieczna za pomoc.
  • Witam, chciałabym się zapytać czy ktoś może miał lub słyszał o takiej sytuacji i wie co zrobić. Jeśli mój mąż jest albańczykiem, ma kartę pobytu uprawniającą do pozostawania i pracy w Polsce, a chce podjąć pracę we Włoszech, to czy ta karta jest tam w jakiś sposób honorowana? Pytam o to, ponieważ mąż pojechał do Włoch a tam mu powiedzieli, że ta karta pobytu nic nie znaczy i on nie ma prawa tam przebywać. Myślałam, że są jakieś wspólne przepisy dla krajów UE. Rozumiem, że osoba...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się