Dodaj do ulubionych

Albania pod namiot

29.05.15, 10:38
Cześć, wybieram się z mężem i z córką (12 lat) pod namiot na kemping do albanii w te wakacje.Szukamy podobnej rodzinki na wspólny wyjazd, byłoby raźniej.To nasz pierwszy wyjazd do albanii ale doświadczenia kempingowe mamy juz z chorwacji.Planujemy po drodze zatrzymać się też w Chorwacji, ogólnie co do miejsc gdzie się zatrzymamy nie mamy dokładnie sprecyzowanych planów, wszystko do ustalenia podobnie jak i termin.Czy jest ktoś chętny na wspólny wyjazd ? smile
Obserwuj wątek
    • wojtkokrk1 Re: Albania pod namiot 01.06.15, 21:58
      Witam, wybieramy się z żoną i z córką 13letnią na początku lipca na obrzeża Sarandy mamy zarezerwowany hotel ale z przyjemnością zabierzemy się z Wami w tą drogę tym bardziej że mamy córki rówieśniczkismile Jeżeli jesteście zainteresowani to czekamy na odpowiedz
      pozdrawiamy z Grodu Kraka
      • oneta75 Re: Albania pod namiot 08.06.15, 21:16
        Dzieki za odpowiedź, nie wiem jeszcze kiedy dokładnie pojedziemy a jakbyśmy jechali z poczatkiem lipca to sie odezwe, pozdrawiamsmile
    • kopanek Re: Albania pod namiot 08.06.15, 21:06
      Witam!
      wybieramy się (ja+żona+syn10lat) do Grecji ,ale jesteśmy tez otwarci na inne miejsce docelowe, bo zamierzamy jechać przez Chorwację, Czarnogórę i Albanię właśnie
      wyjazd 25.06 powrót najlepiej 10.07 . wszystkie szczegóły do ustalenia
      Jesteśmy z okolic Gorzowa wlkp
      kontakt mail , który oczywiście mogę podać , bądź też telefoniczny
      pozdrawiam
      • oneta75 Re: Albania pod namiot 08.06.15, 21:20
        A jechalibyście na kemping?My tak wczesnie nie damy rady jechać raczej w drugim tyg.lipca
        • kopanek Re: Albania pod namiot 11.06.15, 11:46
          oj szkoda , na kemping też ewentualnie w godziwych warunkach smile nie mamy jakichś specjalnych wymagań ,choć preferujemy kwatery
          co do terminu to ja muszę do pracy po 10.07
          • ma.ci.ej Re: Albania pod namiot 11.06.15, 14:58
            Nie liczcie w Albanii na camping z godziwymi warunkami. Widziałem taki 1 - pod Beratem. Reszta to półdzikie pola namiotowe.
            • ewad75 Re: Albania pod namiot 13.06.15, 15:00
              Hej. My się wybieramy do Albanii najprawdopodobniej 25.07. Rodzina 2+2.
            • lafenda Re: Albania pod namiot 16.06.15, 23:56
              No to chyba niewiele campingów w Albanii widziałeś...
              • ma.ci.ej Re: Albania pod namiot 17.06.15, 10:37
                >>No to chyba niewiele campingów w Albanii widziałeś...
                Widziałem kilka.
                To możesz napisać coś o "prawdziwych" campingach w Albanii. Gdzie one są ?
                • lafenda Re: Albania pod namiot 17.06.15, 19:21
                  Na przykład te:

Kemping koło Szkodry:
                  www.lakeshkodraresort.com/
                  Kemping w Kavaje:
                  www.kampingpaemer.eu/
                  Ten niewielki ale niczego mu nie brakowało i zdecydowanie można go nazwać prawdziwym kempingiem:
                  www.farmasotira.com/
                  Nie ma tam molochów, które można spotkać we Włoszech czy Francji ale są na odpowiednim poziomie, mają nowe sanitariaty, skrzynki z prądem oraz obsługę mówiącą po angielsku smile

Pozdrawiam
                  Asia smile
      • 1wojtko Re: Albania pod namiot 16.06.15, 20:18
        Witam
        2 lipca (ja, żona ,córka13lat) wybieramy się autem po raz pierwszy do Sarandy , czy ktoś może wybiera się w tamta stronę? w większej grupie rażniej, pozdrawiam
    • arel89 Re: Albania pod namiot 15.06.15, 15:14
      www.facebook.com/VacationVlora
    • lafenda Re: Albania pod namiot 16.06.15, 23:59
      Witaj
      My w prawdzie nie planujemy w tym roku wakacji w Albanii ale byliśmy tam rok temu, odwiedziliśmy cztery kempingi i zapraszamy na bloga, gdzie opisałam nasze albańskie wakacje smile
      podrozujsnijodkrywaj.blogspot.com/search/label/Albania%202014

Pozdrawiam
      Asia smile
    • arel89 Re: Albania pod namiot 23.06.15, 15:45
      www.facebook.com/VacationVlora

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka