zarunia 25.01.06, 14:13 Chciałabym zapytac jak wyglada w Karpaczu. Znajomi namawiaja mnie na narciarski weekend ale przyznam, ze tam jeszcze nie bylam wiec nie wiem czego moge sie spodziewac. Prosze o info. Dzieki z góry. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jozzo. Re: Do Karpacza ?? IP: *.sympatico.ca 25.01.06, 14:50 Karpacz jak Karpacz nic specjalnego. Ale ponad Karpaczem np Samotnia to juz cos. Jozzo Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Do Karpacza ?? 25.01.06, 18:17 jezdze na nartkach 3 sezon i zawsze w Karpaczu- podoba mi sie chociaz pewnie zmienie zdanie jak zobacze kiedys jak sie jezdzi w Alpach. jezdze w przelomie lutego i marca i w marcu- wtedy ruch nie jest chyba tak intensywny jak w styczniu czy lutym kiedy dzieciaki maja ferie, jednak pozostaje roznica miedzy dniami powszednimi a weekendami. mowimy oczywiscie o kompleksie Kopa bo reszta to osle laczki- dobre na afterparty po 16 czy 16:30 kiedy to Kope zamykaja. Bilet jednodniowy w tym sezonie z tego co sie orientuje 65zl, w weekendy przy tloku chyba lepiej kupowac pkty bo mozna tych 65zl nie wyjezdzic. moj ulubiony stok to Euro- cos kolo 800m calkiem chrzescijanskie nachylenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wrb1 Re: Do Karpacza ?? 25.01.06, 18:41 jak by Ci to mogło pomóc to proszę www.karpacz.ig.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
zarunia Re: Do Karpacza ?? 27.01.06, 13:41 Jest niestety "mała" róznica miedzy krajowymi górami a Alpami ale mam "wolny" tylko weekend wiec chyba sie skusze na ten Karpacz:) Pozdrawiam i dziekuje za info :) Odpowiedz Link Zgłoś
bechemotkot Re: Do Karpacza ?? 25.01.06, 19:42 + +jazda w miarę wysokich jak na polskie warunki górkach +super widoczki np. panorama Śnieżki +sympatycz ścianka na górym odcinku --- - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Do Karpacza ?? IP: 82.160.156.* 27.01.06, 13:56 Zgadzam się z bechemotkot'em - infrastruktura pamiętająca głęboką komune - taka fajne góry to tylko Polacy nie mogą wykorzystać marketingowo - niech pojadą na Słowację i niech zobaczą jak powinny wyglądać infrastruktura Odpowiedz Link Zgłoś
wrb1 Re: Do Karpacza ?? 27.01.06, 14:55 może warto jednak pojechać ciut dalej www.skiarealspindl.cz/ Odpowiedz Link Zgłoś
zarunia Re: Do Karpacza ?? 27.01.06, 22:03 Karpacz jednak nie wypalił ;p Moze to i dobrze bo wiele osob jednak odradzało. Zdecydowalismy sie na Słowacje, jeszcze nie wiemy dokladnie gdzie, za tydzien zdam relacje :) Dzieki za wszystkie informacje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
andz-ia86 Re: Do Karpacza ?? 23.01.14, 19:34 Witam, Ostatnio trafiłam w Karpaczu na nowy pensjonat i jestem zachwycona, 50zł doba w warunkach 3*i piękny widok na śnieżkę, pensjonat nazwywa się willa panorama: panorama-karpacz.pl i proszę nie mylić go z innym o nazwie panorama a ten to Willa Panorama: www.panorama-karpacz.pl, polecam i na pewno jeszcze tam zawitamy, mam nadzieję, że świetna obsługa, czystość i genialna atmosfera będą tam zawsze a nie tylko na początku działalności. Powodzenia. P.S. Pozdrowienia dla P. Adriana za super przyjęcie i cenne wskazówki dot. tras, nart, okolicy i miłą gawędę:) Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Do Karpacza ?? IP: *.static.ip.netia.com.pl 07.05.15, 18:00 Ach cóż za krypto reklama żeby tak na całym forum i w każdym wątku o Karpaczu... heh nie jesteś wiarygodna :) Odpowiedz Link Zgłoś
basiulek4455 Re: Do Karpacza ?? 19.05.15, 17:44 Przestrzegam przed korzystaniem z usług Willa Panorama na UL. ORKANA, zostałam oszukana przez właściciela. Znalazłam obiekt w internecie, zarezerwowałam pobyt i wpłaciłam zaliczkę aż 50 %! W dniu przyjazdu zastałam zamknięty obiekt a właściciel telefonicznie poinformował mnie, że ma awarię prądu i nie może nas przyjąć - oczywiście obiecał zaliczkę oddać. Niestety od zdarzenia minął miesiąc nie było ani pobytu ani zwrotu zaliczki. Nie odpisuje na maile, a kiedy dzwoniłam najpierw mnie zwodził, że ma 14 dni na zwrot zaliczki a po upływie tego czasu powiedział, że zaliczki nie odda i się rozłączył - od tego czasu nie odbiera telefonu. Brak słów a takie zachowanie! Co do samego obiektu - z zewnątrz jest to domek rodzinny położony na skraju Karpacza, dojazd polną droga najlepiej to obrazuje. Brak jakichkolwiek szyldów itp. Sąsiedztwo to prywatne domki. Do centrum ponad godzina pieszo, w okolicy brak jakichkolwiek sklepów itp. Podsumowując radzę uważać na takie 'atrakcyjne' oferty. Odpowiedz Link Zgłoś