Dodaj do ulubionych

Gołębiewski Karpacz opinie

21.08.12, 15:31
Przeszperałam forum i znalazłam kilka wpisów od zachwyconych po bardzo niezadowolonych. Jak tam jest? To, że moloch , to wiem. Ale jak wyglądają pokoje? Da się pomieszkać z 2 dzieci?
Obserwuj wątek
    • nchyb Re: Gołębiewski Karpacz opinie 21.08.12, 18:27
      da się, z tym, ze zależy od wieku dzieci... smile
      • alicez Re: Gołębiewski Karpacz opinie 21.08.12, 18:28
        7 i 2 lata smile
        • beatka201971 Re: Gołębiewski Karpacz opinie 23.08.12, 22:26
          Witam. Miałam okazję spędzić trochę czasu we wszystkich "gołębiach" z dzieckiem i według mnie jest bardzo fajnie. Na pewno główna atrakcja to kompleks basenów ale również zajęcia dla dzieci które są prowadzone codziennie i na pewno każdy maluch coś znajdzie dla siebie. To że moloch mi osobiście nie przeszkadzało.Pokoje są według mnie bardzo ładnie urządzone, czyściutkie.Posiłki są bardzo smaczne i bardzo duży wybór ( stół szwedzki ) Co do pokoju to dla naszej 3 osobowej rodziny wystarczający ale jak wygląda to dla 4 osobowej rodziny to już nie wiem, ale proponuję zadzwonić do hotelu i na pewno udzielą na ten temat informację.Hotel Gołębiewski ma ten plus że nawet jak nie ma pogody np. leje z nieba równo, to dzieciska się nie zanudzą bo mogą się taplać w basenie. Jeżeli wybierasz się do Karpacza i będzie pogoda, to można zawsze coś pooglądać. Ja z moją córką zaliczyłam świątynię Wang, Samotnię, wjazd kolejką linową na Kopę. Myślę że jest trochę atrakcji i na pewno miło spędzicie czas. Jedyny minus to położenie hotelu bo do centrum Karpacza jest jednak kawałeczek drogi.
          • alicez Re: Gołębiewski Karpacz opinie 26.08.12, 19:27
            Dzięki. Twoja opinię przeczytałam już na miejscu, w hotelu smile Mimo negatywnych opinii zdecydowaliśmy się na wyjazd. Najbardziej bałam się ciasnego pokoju, ale bez problemu się pomieściliśmy. Z pobytu najbardziej zadowolony nasz siedmiolatek, baseny, plac zabaw, sala zabaw, kino, kręgle zapełniły mu czas tak, że nie miał czasu narzekać, że nudno wink
            • mika_37 Re: Gołębiewski Karpacz opinie 31.01.16, 21:14
              byłam teraz w tym hotelu i zdecydowanie NIE POLECAM!. przereklamowany. wzięliśmy ofertę w all inclusive i ku Naszemu zaskoczeniu po zejściu na basen dowiedzieliśmy się że szlafroki są dodatkowo płatne i trzeba iść do recepcji, na basenie tyle ludzi, że nie było wolnych jacuzzi i saun a na dodatek zgasło światło i prze 10 nikt z personelu nie zainterweniował mimo, że 60 % to małe dzieci i był płacz i totalna ciemność. Panie wydające ręczniki i numerki bardzo nie sympatyczne, jedzenie nie doprawione a na dodatek jak poszłam raz o 10.30 to nie było 50 % jedzenia i nic ciepłego a niby śniadanie jest do 11- NIE PRAWDA . Mieliśmy tego pecha, że trafiliśmy na studniówki, które trwały do 4.30 i do tej godziny nie zmrużyliśmy oka muzyka roznosiła się po całym hotelu, więc można sobie wyobrazić, dodatkowo nikt nie pilnował tych ludzi, którzy zwracali gdzie popadło. zadzwoniliśmy na recepcję i pani lekceważąco powiedziała ze zaraz się kończy impreza i odłożyła słuchawkę. Rano poszliśmy do recepcji złożyć skargę i dowiedzieliśmy się od managera że nie można złożyć reklamacji i że tak bywa . rozpoczęła się ostra wymiana zdań do której dołączyli inny niezadowoleni klienci, z łaską nie zapłaciliśmy za tą noc. W tym samym czasie przy Nas wymeldowało się ok 6 par niezadowolonych. Hotel spada na psy nie szanuje klienta i ma go w nosie, nie polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka