Gość: Prince IP: 84.38.27.* 31.03.07, 11:10 wybaczcie mi może naiwne pytanie, ale kto pyta nie błądzi czy istnieją jakieś reguły co do wyboru koloru stroju na moto? np taki sam jak motocykl czy kolor kasku jak reszty... i nie śmiejcie się :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lysout Re: Kolor stroju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 14:16 wejdź na forum "motocykl i dziewczyna" - tam ci doradzą kolorystykę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paff królowej Re: Kolor stroju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 14:45 Najpierw napisz o jaki moto chodzi. Generalnie jesli na czopera to przeważnie czarny strój i czarny kask, bo jak wiadomo czarny kolor wyszczupla :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marider Re: Kolor stroju IP: *.elpos.net 31.03.07, 15:37 Tu sie nie ma co smiac. Glowna zasada jest taka ze masz byc widoczny na motocyklu i czuc sie komfortowo w upal i w chlod. Podpasowywanie koloru kombinezonu pod motocykl to przesada, motocykl zmienisz i zostaniesz w kombinezonie ktory nie zawsze pasuje do nastepnego, to samo kask. I nie kupuje sie kombinezonu na jeden raz, wiec lepiej wylozyc wieksze pieniadze nawet jak od ust trzeba odjac (wiadomo, Polska) a kupic raz, a dobrze. Na ubiorze do moto nie warto oszczedzac bo zdrowie kosztuje wiecej ale z reguly ludzie kosztuja to, na co ich stac. Czarny kombinezon i choppery (lub inne "takie" ) to jakis mit o motocyklistach rozsiany przez zazdrosnikow ktorzy sie mecza w puszkach stojac w korkach :) Mi osobiscie czarne kombi sie kojarzy jakos negatywnie bardzo- cos jak worek na zwloki, sam mam profesjonalny bialy 1czesciowy kombi i jest OK :) Pzdr marider R1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prince Re: Kolor stroju IP: 84.38.27.* 31.03.07, 17:26 super, dzięki za porady. Odpowiedz Link Zgłoś