yamaha1 23.02.06, 09:29 Witam, w koncu po 4 sezonach doczekałam się nowego kombinezonu,chciałabym żeby długo mi posłuzył i w związku z tym mam pytanko czy trzeba czymś zabezpieczyć nowy kombi?jesli tak to czym??dziekuję za opinię i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtekk1000 Re: Nowy kombinezon 23.02.06, 10:36 W jakim sensie zabezpieczyć? PS - Pochwal się co to za "kombi". Odpowiedz Link Zgłoś
supermacio Re: Nowy kombinezon 23.02.06, 10:54 Qrcze, fakt! Sam mam całkiem nowego Alpinestara, a nie pomyślałem nawet o żadnych środkach konserwujących, czy coś w tym stylu. Chodzi generalnie chyba o jakieś kremy, pasty, sam nie wiem, pomóżcie jak wiecie ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yamaha1 Re: Nowy kombinezon 23.02.06, 12:34 No własnie dokładnie o to mi chodzi, tylko czym?? ps. kupiłam heine gerickea :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekk1000 Re: Nowy kombinezon 23.02.06, 12:47 Do pielęgnacji skóry są specjalne środki - ale nowa jest nimi już "zabezpieczona" - proponuję poszukać w sklepach motocyklowych, pełno tego. Bo o tym, że skórzane kombi nie lubią nadmiaru wody to chyba wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
siurniety_krolik Re: Nowy kombinezon 23.02.06, 22:09 też pytałem sie ostatnio o konserwację kombinezonu to uzyskałem odpowiedź ze nówki są zabezpieczone a jak się ubrudzą to delikatnie szmatką przetrzeć pozdr. siurniety Odpowiedz Link Zgłoś
car1os kombinezon 23.02.06, 18:46 Najlepszym konserwatorem sa przetarcia. Jedz na tor i najpierw przetrzyj slider-y bo sie obraza. Szkoda ze popelnilas ten sam blad co ja i kupilas Gerick-a. Mam jakis okladkowy model i porazil mnie swoja slaba wytrzymaloscia. Teraz wiem, ze trzeba trzymac sie Dainesee. Jesli jezdzisz spokojnie i niesportowo to moze jednak sie nie zawiedziesz Odpowiedz Link Zgłoś
yamaha1 Re: kombinezon 24.02.06, 07:22 No to mnie pocieszyłeś:-( Jest az tak źle!!??Kurde zamarnowałam tyle kasy??O nie!!!Mam nadzieje, że nie bede miała okazji go testować... Odpowiedz Link Zgłoś