koncert

(108 wyników)
  • Kogo koncert chcieli byście w Świeciu ?
  • Jak wam sie podobal koncert na kregielni?? nie uwazacie ze ten kufel nie za bardzo sie wczuł w role gwiazdy? jak uwazacie kto najlepiej wypadl?
  • Słyszałam że ma byc koncert Piaska w świeciu, to prawda czy tylko plotki? Może ktoś zna jakieś szczegóły, gdzie ,kiedy i za ile? albo gdzie o to pytać?
  • Witam, wychodzę z pytaniem gdzie można było by zorganizować koncert dla takich osób ?
  • W "Cafe Kultura" na jedne koncerty trzeba robić rezerwację a na inne nie ! Po lekturze "Czasu Świecia" nigdy nie wiem czy powinienem rezerwować stolik, czy nie ! Myślę że dobrze by było, aby stosowna informacja była umieszczana w treści informacji o koncercie na łamach "Czasu Świecia" i innych mediach takich jak "myspace".
  • Ja jestem zachwycona tym zespołem. Dawno tak dobrze się nie bawiłam. Mimo,że było mało ludzi atmosfera była cudowna. Podzielcie się też wrażeniami z tego koncertu.
  • Zapraszam w dniu 3 pazdziernika(a jest to piatek) do Cafe Kultura w Świeciu(były Pierrot) na godzinke 21:00!!!!!!! Odbedzie sie koncert zespołu "ZYDECO FLOW"!!!! Pół akustycznie,pół elektrycznie!!!!!! Wstęp wolny...wiec lepiej wpaśc tak przed 20:00 :-) zapraszam i ppozdrawiam!!
  • Czy ktoś wie coś więcej na temat koncertu Dżemu w Świeciu? Szukam szczegółowych informacji. Pozdrawiam :)
  • Juz w najblizszy piatek kolejny koncert w Cafe Pierrot!!!!! WYstapi zespół "ZYdeco Flow" Muzyka zydeco to bardzo energetyczny, rytmiczny i zarazem taneczny rodzaj bluesa, tworzony w latach 30-tych XX wieku w Luizjanie , swoje charakterystyczne brzmienie zawdzięcza stosowaniu akordeonu. Formację „ZYDECO FLOW” założyli młodzi ale uznani już Grudziądzcy muzycy: Adrian ZASADA (wokalista, gitarzysta, pisze muzykę), Leszek CZENKUSZ (akordeon, ś...
  • Orientuje sie ktoś może o której godzinie będzie koncert Krzysztofa Krawczyka 19 listopada i gdzie można kupić bilety? Słyszałam,że można kupić przez internet, wie ktoś coś? Jeśli tak prosze o link.
  • Koncert "Odchodząc..akustycznie" 22 grudnia o godz.19.30, w Cafe Pierrot odbedzie sie koncert pamieci Grzegorza Ciechowskiego w formie akustycznych aranzacji utworów tego artysty. Pomysłodawcą koncertu jest Adam Jedryczka-wielki fan i miłosnik twórczosci zespołu REPUBLIKA i G.Ciechowskiego. Do koncertu zaprosił swoich znajomych muzyków,wokalistów i wokalistek, których juz nie raz widzielsmy na "deskach" naszej cafe. ...
  • Ivo Nowicki – kompozytor i wykonawca muzyki elektronicznej ze Świecia, którego twórczość obejmuje takie gatunki jak: ambient, industrial, breakbeat, drum & bass czy hardcore. Występował z powodzeniem między innymi w klubach: Mózg (Bydgoszcz), NRD (Toruń), Atelier 74 (Bydgoszcz). Prezentowana przez niego muzyka zdradza fascynacje dorobkiem artystycznym Autechre, Aphex Twin, Square Pusher, Bad Company, Venetian Snares i wielu innych. Syntetyczno-analityczne podejście do mate...
  • Jeśli ktoś lubi muzykę metalową, to zapraszam na koncert: 29.08.2010, Pub Sowa, ul. Wyszyńskiego 15, Świecie, start: 18:00, WSTĘP WOLNY Zagrają: LOWTIDE (Metalcore, Świecie, www.myspace.com/lowtidecsw) ESCAPE FROM (Deathcore, Nowe, www.myspace.com/escapefrom666) KONTAGION (Industrial Groove Metal, Bydgoszcz, www.myspace.com/kontagionpl) www.lastfm.pl/event/1609118+CSW+METAL+INVASION+vol.+I img293.imageshack.us/img293/3424/cswmetalinvasionvol1.jpg
  • Niedzielny koncert gospel w kościele św. A. Boboli był rewelacyjny!!!!!!! Oby takich więcej. A jakie jest Wasze zdanie?
  • 28.10.2006, Nowe koncert pod hasłem "FUCK THE DUCK" klub AZYL początek imprezy - 20:00 oprócz THE SIN zagra: HOLY SMOKE 04.11.2006, Krotoszyn klub FABRYKA NOVA początek imprezy - 20:30 oprócz THE SIN zagra: BLOOD RAIN 26.11.2006, Gdańsk klub MEDYK początek imprezy - 20:00
  • sie podobalo to wam ? massssakra ! malo ludu, z muza szalu nie bylo ;(te animacje czy cos to wcale efektu nie daly ;(jak jest jasno to bez sensu takie cos robic bo nikt na to nie patrzy ;( pewnie ich najgorszy koncert w karierze ;(
  • 29 maja o godz. 19.00 na koncert zespołu Hamkało - Kalemba. Duet Hamkało – Kalemba istnieje od 1995 roku. Tworzą go muzycy z doświadczeniem scenicznym, zainspirowani twórczością takich gigantów bluesa jak: Robert Johnson, Muddy Waters, Big Bill Broonzy, Junior Wells. Wytworzyli swój własny niepowtarzalny styl. Prezentują repertuar utrzymany w konwencji bluesa z Delty Mississippi. Muzycy mają na swoim koncie udział w takich festiwalach bluesowych jak: TORUŃ BLUES MEET...
  • Zapraszam na nasz koncert w Caffe Kultura 10.11.Obiecuję, że będzie grubo, gdyż towarzyszy mi naprawdę świetna ekipa...Miło jest zawsze zagrać w mieście z którego się pochodzi.Poza tym to wieczór przed wolnym dniem Święta Niepodległości 11.11, który warto chyba uczcić z nami.Nie będziemy się smucić i przymędzać, bo to jednak radosne święto.Damy czadu po prostu! Link do skrótu z koncertu naszego znajdziesz poniżej: www.youtube.com/watch?v=HhpU-90EehI Jeśli się Tobie podoba to wpadaj i...
  • Koncert(5)

Kto byl na koncercie w Oberhausen 19.11.?
  • Tobiasz Staniszewski i Przyjaciele godzina 20:00 Cafe Kultura (OKSiR) ul. Wojska Polskiego 139 86-100 Swiecie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się