Forum Regionalne Śląskie Zabrze
ZMIEŃ
      koncert

koncert

(44 wyniki)
    • Zapraszam na koncert gitarowy, który odbędzie się 22 kwietnia o godz.16.30 w Cafe Silesia. Gwiazdą koncertu będzie p. Ewa Jabłczyńska laureatka wielu prstiżowych konkursów gitarowych w kraju i za granicą. Przed recialem p. Jabłczyńskiej wystąpią uczniowie zabrzanskiej i gliwickiej szkoły muzycznej. Zapraszam
    • Tradycyjnie już styczniowe imprezy w Domu Muzyki i Tańca zainauguruje koncert noworoczny. Tym razem będzie to występ Orkiestry Symfonicznej Filharmonii Zabrzańskiej pod dyrekcją Sławomira Chrzanowskiego, która towarzyszyć będzie znakomitym wokalistom - Agnieszce Zwierko, Beacie Witkowskiej-Glik i Rafałowi Bartmińskiemu. Popisom wokalnym towarzyszyć będą występy tancerzy Zespołu Pieśni i Tańca "Śląsk" – Kamili Wójcik, Zofii Czechlewskiej, Marka Kuliga i Adama Czechlewskiego. Po...
    • Zapraszam 11 maja o godz. 16.30 do Cafe Silesia na kolejny koncert gitarowy w którym wystąpi Aleksander Wilgos - laureat wielu konkursów ogólnopolskich i międzynarodowych. Przed głównym recitalem zaprezentują się uczniowie - gitarzyści zabrzańskiej i tyskiej szkoły muzycznej. Bilet - 5zł
    • Witajcie forumowicze jestem z Krakowa na bilbordzie widziałam że w waszym mieście odbędzie się koncert mojej ukochanej grupy Scorpions, czy ktoś może napisać gdzie można kupić bilety?
    • niedziela, 11 października 2009, godz. 18 Zabrze, Kino Roma WSTEP WOLNY Scott Arbogast ze zdemobilizowanego Creepy Old Trucks występuje teraz jako Rainstick Cowbell. Odstawił basówkę i perkusistę z poprzedniego zespołu, żeby wyruszyć na emocjonalną wycieczkę z gitarą akustyczną, której struny śmiało i mocno głaszcze, szarpie, podszczypuje i pozostawia pełnym napięcia rezonansom. Jego literackie teksty opłakują przeszłych bohaterów w świetle obrazków jego osobistych nieokrzesanych wz...
    • pudelek.pl: Ciekawa sprawa. Bilety na koncert Violetty Villas w Domu Muzyki i Tańca w Zabrzu zostały już wyprzedane. Problem w tym, że artystka nie wie, że ma zaplanowany koncert. Taka informacja pojawiła się na blogu prowadzonym przez jej fanów. Tygodnik Rewia próbował skontaktować się z "opiekunką" Villas, Elżbietą Budzyńską, która zazwyczaj chętnie wypowiada się w imieniu swojej podopiecznej. Tym razem jednak nie odbierała telefonu. Od przedsięwzięcia odżegnuje się nawet sa...
    • Serdeczne podziękowania tym wszystkim,którzy przyczynili się do zorganizowania w kościele św. Andrzeja wspaniałego koncertu kolęd w wykonaniu Zespołu " Mazowsze".Kościół "pękał w szwach", to była wspaniała uczta duchowa.DZIĘKUJEMY !
    • Witam! piszę ponieważ byłem we Wrocławiu na rewelacyjnym koncercie Follow Me,a teraz zobaczyłem zapowiedź ich koncertu w Zabrzńskiej Bohemie,nie będę rozpisywał się bardziej bo wszelkie info. możecie zobaczyć na www.bohemacaffe.com.,- drum'n jazz na poziomieP.S.podobno od września Bohema idzie bardziej w stronę lokalu koncertowego,jeżeli będą sprowadzać kapele na poziomie Follow Me to jestem stałym klientem
    • ???
    • 6 czerwca o godz. 18.00 zapraszamy na koncert - więcej: www.ckwiatrak.prv.pl/ www.wiatrak.host247.pl/pudelsi.htm
    • Miałem okazję być na owym koncercie wczoraj. Podobało mi się i to bardzo! Ale niespodziewałem sie, ze nasz szanowny prezydent miasta nie przybędzie...v-ce prezzydentem sie posłużył. Dziwne! Nie wywarł na mnie najlepszej opinni pan Wereta-mógłby coś więcej powiedzieć na forum publicznym. Hmmm...Podobnie z Marszałkiem Województwa Śląskiego...również przybył jego zastępca. A oboje powinni wg mnie być osobiście (prezydent i marszałek)...sprawowali patronat honorowy nad koncertem. Prem...
    • [b]KONCERT CHARYTATYWNY[/b] Bytomskie Stowarzyszenie Pomocy Dzieciom i Młodzieży Niepełnosprawnej w dniu 10 lutego 2011 r. organizuje w Domu Muzyki i Tańca o godzinie 19.00 Koncert Charytatywny. Środki zebrane z koncertu przeznaczone będą na adaptacje i doposażenie placówek prowadzonych przez Stowarzyszenie oraz na rehabilitacje i terapię osób niepełnosprawnych w rożnych typach placówek. [u][b]W koncercie wystąpią:[/b[/u]] [b]Waldemar Malicki Iwona Węgrowska Anja Orthodox Andrzej Po...
    • chyba nasze miasto będzie choc troche znane , czy mozna wybudowac na stałe tam taką scene chyba pani prezydent nie zrobiła tego tylko jeden raz ,mam nadzieję ze jeszcze będzie
    • Zapraszamy na koncert. oto link na zajawkę: www.youtube.com/watch?v=Z4qbYJrdi_A Wystąpią: Jolez-Bo francja Smagalaz słubice/berlin Szerman Sekcja Siwydym/kamelito Sfora PPG eSZet Soundkillers WLI Klika
    • W niedzielę 17.07.2011;godzina 16:00, odbędzie się z okazji uroczystości odpustowych w kościele św. Kamila koncert Eleni,wstęp wolny. Do tego będzie można zaopatrzyć mniejsze dzieci w baloniki, a siebie w smakołyki :)
    • Niewie ktoś czy w Zabrzu będzie jakiś koncert na WOŚP, jak możecie to wyślijcie mi odpowiedź na mejla zellu@op.pl z góry dzięki
    • ???
    • "Los Brzdękos" w Polsce ! Tylko jeden koncert w naszym kraju ! Luty - 2006 roku - tylko w DMIT w Zabrzu . Wkrótce szczegóły. Niestety, tylko niewielka ilość biletów przeznaczona do sprzedaży. Wielu szacownych gości będzie uczestniczyło w tym koncercie m.in. Prezydent Kaczyński, premier RP ale ma też dojechać prezydent Niemiec. To będzie prawdziwy hit roku ! Koncert na żywo będzie transmitowany przez niemiecką stacje TV ARD i brytyjską BBC.
    • KONCERT "3 X NIE - DLA NIENAWIŚCI" C.K. WIATRAK, Zabrze, ul. Wolności 395 25 kwietnia start godz: 18.00 zagrają DEZERTER + NOSOWSKA, MOSKWA, BULBULATORS,100 TVARZY GRZYBIARZY, THE COIOTS info 0691881444
    • Witam wszystkich W piątek w Bohemie pojawi się mistrz sampli i sitary - Open your Mind Open Your Mind to jednoosobowy projekt cieszyńskiego muzyka Tomka "Osy" Osieckiego, w którym energetyczne klubowe sample mieszają się z rozkosznym brzmieniem żywej sitary tworząc muzykę, która emituje mnóstwo energii i spokoju zarazem. "Osa" ma na swoim koncie współpracę z T.love, Pogodno i ponad dziesięcioma innymi zespołami, w których udzielał się jako gitarzysta, basista, a ostatnio ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się