koncert

(106 wyników)
  • Zespół ZAHIR zaprasza fanów muzyki na żywo na swój premierowy koncert w Hotelu Maria w dniu 16 kwietnia 2011r o godzinie 20:00 Zahir - coś bardzo widocznego, coś co nie może ujść uwadze, zapada w pamięć i pozostaje w niej na długo. Muzyka którą współtworzą to energetyczny i melodyjny rock z przeważającą rolą gitar, przeplatany dawką nowoczesnych syntetycznych brzmień. Zespół ZAHIR wywodzi się z Wałbrzycha. Powstał z inicjatywy dwojga wałbrzyszan Krzysztofa Skorubskiego oraz Tomasza Cz...
  • oto jak gwiazda brzmi i wygląda bez obróbki filmowej jaką dotychczas zawsze nakładała na swoje koncerty, wygląd i brzmienie, no może plus za to że jest "normalnie" ubrana i jak ją przedstawili to powiedzieli że z wałbrzycha, www.youtube.com/watch?v=alRWzUY-kI8
  • Jak wrażenia z sobotniego koncertu? Piękny występ Dominiki Gawędy i chłopaków z zespołu. Duża scena, świetne światła i przepiękne aranżacje na żywo. Nawet stare hity z repertuaru Tatiany Okupnik w ustach Dominiki brzmiały genialnie. Brawo dla zespołu za profesjolanly koncert!
  • Koncert odbył się 18 lipca 2010. Ogłoszenie umieszczono 20 lipca 2010. anonym.to/?http://bip.um-walbrzych.dolnyslask.pl/dokument.php?iddok=4595&idmp=274&r=r
  • Koncert wyj.ebany w kosmos! Zespół wychodził 3 razy na bis, a publiczność sama śpiewała "Czerwony jak cegła". A na koniec było "Whiskey"!!!! Mam tylko prośbę do blachar, farbowanych pustych lalek z tipsami, żel-boyów i łysych pał w dresach! Ludzie nie przychodźcie więcej na takie koncerty, jeżeli nie czujecie ich klimatu! Kręcicie się wte i we wte! I wkurwiacie uczestników swoim łażeniem, tam i z powrotem z piwskiem od baru, w kierunku sceny pomiędzy publiką! Macie swoje K10,...
  • Witam, wybiera się ktoś może do Wawy 19 grudnia na koncert m.in. Kata z Kostrzewskim, Huntera, Acid Drinkers, Turbo, Ceti, Frontside. Z chęcią bym się do kogoś dokleił albo mógłbym zabrać jedną osobę, mam auto 2 osobowe a nie mam z kim jechać. Pozdrawiam
  • Koncert rewelacyjny, Kora zjawiskowa, piękna, tryskająca energią, aż dziw, że za niedługo stuknie jej sześćdziesiątka, tylko buractwo z Wałbrzycha nie doceniło, kto dla nich śpiewał, mało entuzjazmu, skąpe brawa, za dużo alkoholu. Nielicznej prawdziwej grupie fanów Kory dziękuję za wymianę energii pomiędzy nimi a sceną!
  • stracil wiele w oczach swoich fanow nasylajac koncertowiczow na 15 letniego chlopca.ma on troche godnosci? zeby 30 latek nasylal na 15 latka ludzi.dla peji jest on gowniarzem
  • Po prostu The Best. Od lat nie było w Wałbrzychu takiego dobrego koncertu. Było super!
  • na Dni Mirska? na scenie również zespół Pectus, Kabaret ŁOWCY. B, Maciej Maleńczuk z zespołem PSYCHODANCING ...??? ktoś jedzie z Wcha na to?? koncerty free
  • Kto z Was był jeszcze na wczorajszym kocercie Piotrka Kupichy w Kłodzku? Bawiłam się świetnie. JAk ktoś go kocha, a nie był niech żałuje. Znalazłam zdjęcia, jak chcecie zobaczcie co straciliście www.wiadomosciwalbrzyskie.pl
  • management edyty N. chwali się filmem z wieloma koncertami swej podpopiecznej które miały miejsce tylko w czerwcu. hmm zastanawia mnie czasem dlaczego jest na nią taki popyt skoro ponoć woła sobie niemało za pojedynczy występ... www.youtube.com/watch?v=pFV_KbWODlQ
  • Dlaczego został odwołany koncert grupy LOMBARD w hotelu MARIA , wie ktoś?
  • Jedna wielka porażka, Panasewicz skuty,że nie był w stanie śpiewać. Wyszedł na scenę może ze trzy razy.Pomruczał coś pod nosem i to było na tyle. Jeszcze na dokładkę godzina opóźnienia. De Mono, to przy tych cieciach klasa.
  • zapraszamy na koncert zespołu Niebo, który odbędzie się na terenie wałbrzyskiej Politechniki w piątek, 05.12.2008r o godz. 20.00.
  • Czy ktoś ma podobny problem ??? Qrwa jak po bilety to od razu trzeba z kasą jechać a jak się odwołuje koncert to z oddaniem kasy jakieś szopki robią !!! Co to ma być ??? Drugi tydzień zwodzą człowieka. A to w środę, a to w piątek... Wczoraj znowu gadanie że w środę lub w czwartek... Czowiek jeździ jak porąbany i żebra o swoje !!!
  • Oprócz wyżej wymienionych wystapią rownież lokalne zespoły. Koncert w ramach Juwenali odbędzie się na wałbrzyskim rynku w ostatni dzień maja. Wstęp oczywiście wolny.
  • Czy to prawda że koncert zespołu Trzeci Wymiar organizowany 25.09 w K-10 jest odwołany ? Czy to ma jakiś związek z zamykaniem wystaw fotografii o Wałbrzychu ? Wybieram się na ten koncert i nie wiem o co tu chodzi ???? Czy ktoś może powiedzieć jest ten koncert czy nie ?
  • Odsprzedam bilet na koncert Jean Michel Jarre w Katowicach 13.11.2011 godz.20:00 sektor A rząd 7 miejsce 18 strefa Płyta. Cena jak na bilecie 200zł. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy tomtr1@tlen.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się