koncert

(142 wyniki)
  • jak wyżej
  • Czy ktos z odwiedzajacych pamieta koncert Republiki w dawnym klubie Przystań?Odbył sie on w 1995 lub 96.Bardzo mnie uinteresuje czy ktoś posiada jakies zdjęcia z tej imprezy.
  • Drogie władze Miasta i ChDK właśnie koncerty takich gwiazd jak wczorajszy Pectus chcemy oglądać w Chełmnie ! W końcu Amfiteatr jest wykorzystywany ! To jedyna impreza która w tym roku wam się udała bo Walentynki i Dni Chełmna położyliście. W przyszłym roku takie gwiazdy powinny być zaproszone co najmniej trzy razy w roku: - Walentynki - Dni Chełmna (tu w zależności od pozyskanych sponsorów występ gwiazdy w sobotę lub dwóch w piątek i sobotę) - Zakończenie wakacji (ostatni weekend sie...
  • gramuzyka.redblog.gk24.pl/2011/05/17/pieniadze-w-muzyce-ile-zarabiaja-gwiazdy/ Chełmno mogłoby zaprosić naprawdę wielkie wielkie gwiazdy (powyżej w linku przykład tylko kilku). Trzeba tylko dobrej organizacji (przykład? - koncert RUBIKA na stadionie). Nie widzę przeszkód żeby Chełmno miało koncerty z prawdziwego zdarzenia, Oczywiście nie licząc wcale na szczodry urząd miasta czy starostwa bo guzik dołożą, ale jakby bilet kosztował przykładowo 20-30zł (a byłoby to wydarzenie które jest rzad...
  • Witam! Pytanie jak wyżej. Popytajcie znajomych, rodziny - im więcej chętnych, tym większe prawdopodobieństwo, że taki koncert się odbędzie. Dlaczego pytam? Fajnie by było zorganizować w jakimś klubie/barze klimatyczny koncert np. rock and rolla, blues, blues-rocka (ogólnie gatunków okołobluesowych) :) Pozdrawiam! Czekam!
  • 24.09.2011 start 20.oo BITWA FREESTYLE "BITWA O CHELMNO" oraz koncerty Zawada, Kuffel, Luri, Czopas, Osa, Ziuziak, Kaczor, Moralitet, Marszal, Songo PUŁAPKA 24.09.2011 naprawde gruba impreza w rytmie hip-hopu !
  • Moze miasto Chełmno postarało by sie o koncert tego zaje*istego zespolu w CCH np 14 lutego co wy na to? :)
  • koncert TANGO CANCION 23.07.2009 - czwartek godzina 20:00 Cafe Kultura ul. Wojska Polskiego 139 86-100 Swiecie Osrodek Kultury, Sportu i Rekreacji Zespół TANGO CANCION istnieje od 2004 roku. Inspiracją do jego powstania były tanga Carlosa Gardela, Astora Piazzolli oraz interpretacje ich w wykonaniu Marcelo Alvareza - jednego z dziesięciu najlepiej śpiewających tenorów muzyki operowej.Dopełnienia dodaje Nestor Marconi, jeden z najwybitniejszych argentyńskich bandoneonistów. O ...
  • Piątek 30 marca 2009 o godzinie 18 w auli LO odbędzie się koncert Charytatywny Zagrają mn: -GoodMan -NDST -Terapia Tlenowa Zebrane fundusze zostaną przekazane choremy na nowotwór Kubie :) Zapraszam
  • Nareszcie w Chełmnie coś się zaczyna dziać najpierw Zakopower teraz Rubik a przed nami jeszcze Menchester. Panie burmistrzu oby tak dalej, ja wiem że gwiazdy z wyższej półki duża kosztują ale wrażenia bezcenne. Powinno się zapraszać więcej takich gwiazd na topie a nie takich które gwiazdami były kiedyś typu Wojciech Gąsowski, Alicja Majewska czy Zbigniew Wodecki.
  • Koncert Dżemu w Świeciu!! jest 04.06.2011r i czy ktoś z Chełmna się wybiera na koncert bilet kosztuje 40zł można kupić w Chełmnie w sklepie odzieżowym na Grudziądzkiej,jeśli się ktoś wybiera to niech odpiszę w grupie raźniej prawda!Pozdrawiam wszystkich i piszcie,nawet podajcie namiary na was GG,tel.
  • Ja osobiscie uwazam,że koncert był rewelacyjny:) a Wy??czekam na opinie:)
  • Kilka postów wcześniej (czasowo) pojawiła się pochwała murawy na naszym stadionie. No i mam teraz pytanie - czy po koncercie Rubika będzie ona tak piękna nadal? Bo wątpię, czy można ją jakiś zabezpieczyć. Jeżeli będzie zniszczona to trochę niemądry to pomysł, aby miesiące pracy poszły na marne.
  • koncert charytatywny odbędzie się 18 września br., o godz. 18 w auli Zespołu Szkół nr2 z udziałem grupy wokalnej ChDK oraz zespołów: eMKa, $siwy$iwek, ndst zysk ze sprzedaży biletów zostanie preznaczony dla rodzin poszkodowanych w pożarze domu na ul.Podgórnej cena biletu: 2zł (do kupienia przed koncertem) zapraszamy!
  • Jest żałoba narodową,jak mu nie wstyd nikt nie bedzie tego je....go wycia słuchał niech to odwoła czy ten człowiek ma rozum?:(wstydz sie rajewski
  • Mi się podobało. A Wam? Piszcie:)
  • w środe 31.10 mial miejsce koncert w Celi.piszcie jak wasze wrazenia i uwagi...
  • Co sądzicie o koncercie?
  • "Odchodząc...akustycznie to klimatyczny projekt muzyczny powstały w grudniu 2007 przygotowany przy współudziale chełmińsko-świeckio-grudziądzkich muzyków (Agnieszka Kućmierz-skrzypce, Michał Lewandowski-kontrabas/bas akustyczny, Wojciech Fazi Radtke-gitary, Andrzej Skupniewicz-instrumenty Wschodu, Mariusz Mitura-perkusja, Michał Biniecki-instrumenty perkusyjne, Adam Jendryczka-instrumenty klawiszowe), wokalistów (Agnieszka Kućmierz, Tomasz Kowalczyk, Przemek Cacek Cackowski), specjalis...
  • czy ktoś zorganizuje jakiś poczciwy koncert w tym mieście czy już wszyscy nie żyją?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się