koncert

(29 wyników)
  • Albo na którąś demonstrację okolicznościową? Bo ja nie, oglądam GP.
  • czy ktos sie wybiera?
  • Doradźcie jakiś tani nocleg blisko miejsca gdzie będzie koncert? Nie jestem z Gdańska, raczej jestem pewna że nikogo nie wyciągnę, i wolałabym nie szlajać się po nieznanym terenie sama po koncercie.
  • W najbliższą niedzielę 27 lipca o godzinie 20.30 w Parku Wolności przy Muzeum Powstania Warszawskiego będzie koncert "Pamiętamy 44", wystąpi fiński zespół Apocalyptica, a przed nimi Armia (wstęp wolny). Wybiera się ktoś?
  • w Stodole i co nieczęsto się zdarza w piątek :) To jak Single pospolite ruszenie? :)
  • Powiem tak... zapewne warto dziś zobaczyć jego koncert. Ale... no właśnie... Ze wszystkich kawałków jakie zagrał [pomijając fakt, że 3/4 to ograne, stare kawałki lekko odświeżone] może 3 mi się naprawdę szczerze podobały. Skwitowałabym tą próbę tak: muzyka to żadna, ale widowisko będzie zajebiste! Na próbie nie była uruchomiona ani pełna moc dźwięku 600tysW [wat? wolt? nigdy nie byłam mocna z fizyki]; ani pokaz laserów nie był pewnie połową tego co pokażą jutro, a i tak robiło tow...
  • czyli jutro. Na habakuka do trójki. Mam zaproszenie i chetnie sie nim podzielę.
  • no coz, zasnelam na drugiej czesci:)) Tak to jest jak sie ma szczeniaczka w domu i wstaje do niego w nocy kilka razy:))) Mam nadzieje, ze Wy obejrzeliscie i wysluchaliscie calego koncertu. PS jak znam nasza TV beda powtarzac ten koncert 5 razy;)
  • Dziś w Trójce jest koncert Krzysztofa Kiljańskiego... Nie wiem o której,może Wy wiecie??Ale pewnie gdzieś ok.21-ej,bo chyba o tej porze zawsze mają koncerty w studiu Osieckiej... A propos-kto uwielbia Trójkę i tamtejszą muzykę??Ja po prostu kocham...
  • Czy ktoś z kochanych Singli się wybiera? Może by tak się umówić wcześniej na jakieś pifko i pójść na koncert razem?
  • kto sie wybiera na koncerty?
  • Szkoda że jeszcze tyle czasu...;(
  • coraz wiecej warszawiaków wita w nasze progi;))) Nic tylko przebierać ;DD A Krakowiacy to co? Śpią????
  • Tak z mojej prywatnej ciekawości chciałbym się zapytać czy są wśród Was osoby, które: Chociaż raz w życiu poszły same do kina? Chociaż raz w życiu spędziły same popołudnie na ławce w parku z książką? Chociaż raz w życiu poszły same na koncert? Chociaż raz w życiu poszły same do teatru? Chociaż raz w życiu poszły same do pubu lub dyskoteki ( nie liczy się - czekanie na znajomych)? Nie przeraża ich perspektywa samotnego uczestniczenia w weselu dobrego znajomego? eM. __...
  • Ani róże ani całusy małe duże Ale miłość kiedy jedno spada w dół Drugie ciągnie je ku górze... Niniejszym oświadczam, że niespodziewanie koncert zespołu Happysad, Radio Bagdad i Hurt okazał sie być bardzo udany :)) Cała sala skacze z nami, a na suficie skrapla sie diabli wiedzą co i kapie potem na rozgrzany tłum :P Przypomniały mi się lata młodości i stare dobre koncerty Kultu w trójmiejskiej Kwadratowej... ehh... :))
  • juwenalia(15)

sobie byłem wczoraj. studentem już nie jestem, ale co mi tam! no i grali fun lovin' criminals, a oni grają swietnie! i jakoś tak pozytywnie. i w ogóle wymiatają. dobry koncert. a Wy? koncertujecie czasami?
  • 17 listopada bede na koncercie Macy Gray. Bilety zdobyte dzieki sms-owi do Radia Zet! Bardzo sie ciesze:)
  • Miło zaskoczony poważną listą linków do teledysków Nine Inch Nails w wątku "Muzycznie" zapytuje: Jedzie ktoś z Was na koncert Nine Inch Nails 25 marca do Berlina? Ja kupiłem już w grudniu drogocenny bilet ( 220 pln) i od dłuższego czasu drżą mi łydki na myśl na temat czekającej mnie uczty muzyczno-wzrokowej... eM. _____ Bądź Sową!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się