Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      koncert

koncert

(65 wyników)
    • denskich? Bo ja własnie słucham i zaluje, że porzuciłam 10lat temu flet poprzeczny;). Uwielbiam takie koncerty ostatnio byłam tez we Wrocławiu na operetce i balecie, no uwielbiam. Szkoda, ze nie jestem taka artystyczna dusza.
    • ...natomiast gwizdy i nienawistne okrzyki na Powązkach w kierunku choćby Władysława Bartoszewskiego, Prezydenta, Premiera czy Marszałków to już nie.
    • Kupilismy bilety na koncert Stinga jeszcze przed ciaza. Planowalismy dziecko, ale kto wiedzial jak dlugo to potrwa ;) wiec nie bede sie ze wszystkim sciskac i odmawiac... bo co zrobie jak bede w ciazy? No wiec kupilismy. Kumpela, ktora juz byla w ciazy i w terminie koncertu bedzie okolo 7miesiaca nie kupila, bo jej lakarz odradzil. Ja bede w 4 miesiacu (16tydz) i ciagle zapominam spytac lekarza o ten koncert. Juz sie szykowalismy aby oddac kumus bilety, ale wciaz nie mialam opini od gina. ...
    • Krystian Zimerman przerwał koncert w Essen, ponieważ zauważył, że ktoś z widowni nagrywa smartfonem. www.tvn24.pl/to-byla-kradziez-zimerman-przerwal-koncert-bo-widz-nagrywal-smartfonem,330396,s.html O ile spodziewałabym się nagrywania koncertu jakiejś gwiazdy popu, rocka, to jednak fakt, że tak można zachowywać się na koncercie muzyki poważnej mnie zaskoczył. I też uważam, że to jednak podpada pod kradzież.
    • Byłam w sierpniu na Madonnie, ale tam średnia wieku była dość spora, więc za bardzo nie bałam się jakichś burd (że niechcący o mnie zahaczą). Mnóstwo ludzi, mnóstwo policji, ciepło, itp. Generalnie dość bezpiecznie. Ale teraz chciałabym pójść na taką muzykę, której raczej młodsi słuchają (i ja), no i się mocno waham. Jakoś tak sama dziewczyna - mam wrażenie - zachęca do zaczepek. Z moich znajomych nikt takiej muzyki nie słucha, więc nie za bardzo mam kogo namówić. Z mężem nie ...
    • No i się wkurzyłam. Po super zabawie sylwestrowej, jak co roku zasiadłam przed TV by zobaczyć Noworoczny Koncert z Filharmonii Wiedeńskiej (taka nasza mała tradycja). Jak nazwa wskazuje, koncert jest raz w roku, ogląda go ok. miliarda ludzi na całym świecie co podkreślał p. Kaczyński (oczywiście Bogusław :-) ). I co? Zonk! Nasze "ukochane " TVP drugą część koncertu w której zwyczajowo jest grane min "Nad modrym pięknym Dunajem" i przekazywane są życzenia filharmoników, pokaże jutro, ok...
    • OK, niech będzie, że jestem kompletnym ignorantem, nie wiem co to za koncert - ale nie o tym. Czy mi się wydaje, czy Macy Graj jest kompletnie napruta??? Nie widziałam na innych koncertach, nie mam porównania, patrzę teraz i się zastanawiam...
    • Na jakie koncerty lubicie chodzic? ja osattnio bylam na t.love, Lence, madonnie, a teraz wybieram sie na Bajm jubileuszowy koncert.
    • Dziecie podarło mi bilet na koncert, równiuteńko na pół. Czyli, że nigdzie nie idę?
    • Siedem miesięcy temu kupiliśmy bilety (w Media&Market) na koncert DM, ale nie zachowaliśmy paragonu, a bez tego nie chcą nam przyjąć zwrotu. Czy można coś zrobić?
    • No wlasnie. Wybieramy sie na koncert zespolu Antony and the Johnsons do Teatru Wielkiego. I tak: z jednej strony to koncert muzyki hmm powiedzmy pop, czyli nie nadeta impreza. Z drugiej strony to jednak wieczor w Teatrze Wielkim. Miejsca siedzace, numerowane, zadne tam przepychanie sie pod scena. Bilety dosc drogie, wiec pewnie bedzie "smietanka" (my dostalismy bilety w prezencie, dodaje na wypadek oskarzen, ze chce sie zaliczyc do "smietanki :P ). Zastanawiam sie jak sie ubrac? Luzac...
    • Z Placu Teatralnego, '20 lat wolności'. 'Skórę' śpiewaliśmy w 1 klasie LO chóralnie przy każdej okazji, o słuchaniu Rozgłośni Harcerskiej i nagrywaniu różnych rzeczy na podłej jakości kasety nie wspominam. Jakoś mnie nostalgia złapała, chociaż nie jestem sentymentalna, powiedziałabym, że wręcz przeciwnie. ;p
    • do gdyni
    • ... kto bedzie supportem??? Jedziemy i sie zastanawiam jak mocno sie spieszyc:P
    • Sprzedaż jest od dziś, ale nie mogę się dodzwonić do Eventim, a kartą kredytową nie mogę zapłacić wrr. Siedzę jak na szpilkach, kupiła już któraś bilety na katowicki koncert?
    • tzn mając naście lat :)) ja pamiętam swój pierwszy koncert - mama kupiła mi bilet na koncert IRY :)
    • co robicie z dzieckiem w takich sytuacjach bo jak sobie przypomnę te wszystkie dzieci w wózkach przed samą sceną i rodzicami z piwem w ręku to mi znowu sie cisnienie podnosi czy wy też targacie ze soba dzieci na wieczorny koncert MARYLI RODOWICZ czy ICH TROJE i pytanie o to co zwykle: czy bedąc rodzicem ,wyklucza nas to na kilka lat z życia towarzyskiego i wieczornych wypadów na koncert czy festyn [ babci nie ma ,dziadek na karaibach a opiekunka chora] poprostu nie macie z kim z...
    • niedługo wybieram się na pierwszy w życiu duży koncert gwiazdy światowego formatu;) będzie to koncert rockowy a nawet dość mocno rockowy i zastanawiam się czy wpuszczą mnie z torbą taką workowatą noszoną przez ramię, czy będą mi kazali ją gdzieś zostawić czy jakoś tak? wiem tylko że na rockowe koncerty nie wpuszczają ludzi z napojami bo traktują zakrętki od napojów jako niebezpieczną rzecz którą można sobie zrobić krzywdę, ale jak jest z torebką(chcę do niej włożyć aparat, telefon i tak...
    • Poszyłybyście na koncert piosenkarza o poglądach zbliżonych do rasizmu i nacjonalizmu?
    • Jedzie któraś na koncert tego, co-to-może-bez -przerwy-osiem godzin?;) Ja tak, i bardzo się cieszę. Mam jeden bilet, którego chętnie pozbęde się , więc może ktoś chciałby odkupić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się