koncert

(37 wyników)
  • kolejny zespół z "wyższej półki" gra dziś koncert na zamku i oby jak najwięcej takich imprez w naszym mieście. tylko dlaczego "orła cień" nie mógł zabrzmieć w amfiteatrze na zniesieniu? wydaje mi się, że jest tam więcej miejsca dla publiczności niż na zamkowym placu. jakiś czas temu byłem na zamku na występie justyny steczkowskiej - występ ok ale poza sceną katastrofa - ciasnota, ławka przy ławce, kramiarze z balonami, kurki z piwem, dymiący grill przy grillu. steczkowska w tym dymie wyglądał...
  • Koncert(19)

www.kultura.przemysl.pl/?url=3&sub_url=&info=2011
  • Wcześniejszy wątek już niestety zarchiwizowany. Trafiłem ostatnio przypadkiem na numer ŻP z października 1997r... tnij.com/fish_psl Aż się łezka w oku kręci...To były czasy.
  • Na stronie fanklubu tego niezwykłego artysty przeczytalem że zapis video z tego pamietnego wieczoru z jesieni 1997 na naszym rynku artysta uznał za najlepszy zapis filmowy sposród wszystkich jego koncertow.Ciekaw jestem jakie są wasze wspomnienia tamtego wydarzenia. Ja sam twierdze, że taki widowisko juz sie nigdy się nie powtórzy! Było cudownie-charyzmatyczny Szkot, jego muzyka no i ten deszcz.... a może ktoś to ma na płytce?
  • 6 lipca o godzinie 18.00 w greckokatolickim soborze archikatedrlanym odbędzie się koncert muzyki cerkiewnej, w którym wezmą udział dwa chóry z Polski ( "Żurawli" i "Namysto" ) oraz chór Seminarium Duchownego ze Lwowa.
  • Dzisiaj o godzinie 18.00 w przemyskim greckokatolickim Soborze Archikatedrlanym pw. św. Jana Poprzednika i Chrzciciela wystąpi młodzieżowy chór im. Maksyma Berezowskiego. W programie m.in. muzyka cerkiewna. Strona chóru: republika.pl/berezowski/
  • Koncert(7)

Jutro ( niedziela, 15 I 2006r. ) o godzinie 18.00 rozpocznie się koncert kolęd i muzyki cerkiewnej w wykonaniu reprezentacyjnego chóru przemyskiego odziału Związku Ukraińców w Polsce. Wstęp wolny. Miejsce: cerkiew klasztorna OO. Bazylianów w Przemyślu ( róg Salezjańskiej i Grunwaldzkiej ).
  • Czy w naszym grodzie sa jakiekolwiek szanse na jakiś koncert (niebawem)? Może, nie jestem na bieżąco ale chyba dawno nic sie tu nie działo (poza japończykiem i standardowymi pozycjami jazzowymi). A swoja drogą to wpisujcie na kogo byście poszli? Ja, hmm, na Marcusa Millera, może także na INCUBUS :} Szanse na w/w sa jak stąd do Kazachstanu, ale pomażyc mozna... hehe
  • Czy ktoś dobrze poinformowany może zdradzić rozkład jazdy na sierpień.Rzecz jasna chodzi o imprezy typu koncert,piknik itp
  • witam, poszukuje informacji na temat koncertów (głównie punk) w Przemyślu i okolicy. Jeśli ktoś by mógł udzielić mi informacji na temat jakiegoś koncertu byłabym bardzo wdzięczna. Z góry wielkie dzięki
  • Hala Sportowa, 4 lutego, cena biletu 15 zł. muzyka.onet.pl/mr,1039418,wiadomosci.html
  • Znacie datę i miejsce jakiegoś koncertu w Przemyślu? Zapraszam do podzielenia się, tym bardziej, że jak wiemy u nas jest tak mało organizowanych tego typu imprez. Tutaj link do mojej listy: podkarpacieonline.host24.pl/forum/viewtopic.php?p=99#99 Pozdrawiam.
  • Kasmis, Ty szlachetny doktorze odezwij się.Ja,ku.. Twój pacjent mam pewne sprawy do załatwienia z Tobą lub Wami.Schowałes się cwaniaczku za dupę innych.A jak pójdziesz się paść na stepy to co?Nie obrażam, piszę to co sadza pacjenci.Niech Twój bóg ma Cie w opiece jak któryś z Was doprowadzi do ubytku zdrowia lub zycia.Miej się dobrze.Kiedys Twą(Waszą)arogancję i olewanie pacjentów zemści się okrutnie, czyli stepy Kazachstanu.Pomyslności.
  • www.youtube.com/watch?v=WP3DQAUQGOs Dla kogoś baaardzo... ważnego;)
  • "Warszawa. W siedzibie Narodowego Instytutu Audiowizualnego odbyła się prezentacja programu kulturalnego polskiej prezydencji w Radzie Europy. W spotkaniu obok ministra kultury Bogdana Zdrojewskiego i prezydent Warszawy Hanny Gronkiewicz-Waltz oraz kompozytora Pawła Mykietyna udział wzięli Kuba Wojewódzki i Krzysztof Materna. Wojewódzki i Materna będą reżyserować koncert będący głównym punktem inauguracji prezydencji. Spektakl ''Tu Warszawa'' odbędzie się na placu Defilad w Warszawie. Na czte...
  • Deep Purple i Jean Michel Jarre w Przemyślu?,nie w Rzeszowie.Kiedyś koncerty gwiazd odbywały się w Krasiczynie i w Przemyślu teraz u nas Ania Dąbrowska,bądz klon Niemena itp.Co sie dzieje?
  • www.serwis.um.przemysl.pl/?url=info&id=1227
  • Muzyka i kelnerki totalna porażka!Wstyd i hańba dla miasta.Gorszej muzyki nie słyszałem w żadnym lokalu w mieście.Jazz tylko na koncertach.Na codzień z głośników płynie transmisja z huty.
  • Jakiś czas temu, stopniowo połączono kilka jednostek miejskich, zajmujących się szeroko pojętą kulturą : Przemyskie Centrum Kultury (Zamek Kazimierzowski), Regionalny Ośrodek Kultury, Edukacji i Nauki (ROKEiN - Bakończyce) oraz Klub "Niedźwiadek". Powstało Przemyskie Centrum Kultury i Nauki. Miało być taniej, lepiej, efektowniej. Tymczasem od kilku miesięcy przeglądam miejską ofertę kulturalną i tylko sporadycznie znajduję tam coś ciekawego. Kiedyś, kiedy kulturą zajmowało się kilk...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się