koncert

(47 wyników)
  • Pilnie szukam ludzi z Tarnowskiech Gór lub okolic, którzy wybierają się na koncert Madonny do Warszawy 15.08. Najbardziej zależy mi na transporcie na i z koncertu.
  • Wiem, wiem, miało nie być netu podczas mojego urlopu, ale czasem należy kontrolować pracowników :-) Ale wracając do tematu, chciałam wiedzieć czy kogoś z Was "spotkam" na koncercie... Pogoda jednak chyba mi nie dopisze, ale co tam, zdążyłam się przeprowadzic i.... właśnie za... godzin. Jak myślicie, czy to będzie taki koncert o jakim głoszą media (w sensie Radio Maryja - chyba)? W końcu 15 sierpień.
  • Jak pewnie zauważyli wszyscy obecni na koncercie Myslovitz - dzisiaj wieczorem na rynku było ciasno, bardzo ciasno (na temat nagłośnienia wolę się nie wypowiadać). Z roku na rok ludzi przybywa, rynek zaczyna być za ciasny, aby pomieścić te kilka tysięcy osób jednocześnie. Może w przyszłym roku warto byłoby przenieść imprezy muzyczne na stadion Gwarka? Nie mam na myśli wyłącznie występów "gwiazd wieczoru". Chciałbym, aby odbywały się tam wszystkie koncerty. Razem z Gwarockiem. Byłoby lep...
  • Witam, Jestem ciekaw Waszego zdania o koncercie Brodki?
  • witam wszytskich, wybieram się pierwszy eaz na koncert na stadion chorzowski na Red Hotów. Chciałabym wiedzieć, jak to wygląda organizacyjnie. Czy jest straszny ścisk przed wejściem, czy każdego "przeszukują", co można ze sobą zabrać, czy mozna wziąć parasol? wiem że wejście jest od 15 ale nie mam zamiaru słuchać supportów i tak długo tam siedzieć, więc powiedzcie jak najlepiej wejść? o której? dzięki za wszelkie wskazówki osobom, które już były na koncercie w Chorzowie. pozdra...
  • 2 lutego o godz. 19.00 odbędzie się koncert zespołu Koala Band. bilety:10 zł Miejsce: Magazyn pizza club Aleja Kwiatów 25 Tarnowskie Góry - Osada Jana www.magazyn-pizzaclub.pl ZAPRASZAMY!!!
  • ktoś był na koncercie? i jak było? jakie wrażenia?
  • Mam jedno wolne miejsce na przejazd na koncert Davida Gilmoura w Gdańsku w dniu 26.08.2006.
  • Pewnie ten temat był juz nie raz poruszany, ale ja tego nie potrafię zrozumiec, dlaczego tu się tak mało dzieje? czy gwarki to jedyna okazja, żeby tarnogórzanie mogli sie razem pobawić? byle wiochy organizuja koncerty... muszla w parku czeka...
  • co to za koncert w parku? nigdzie nie reklamowany, a wali 'muzyka' że ho ho czyżby organizator nie wiedział, że od poniedziałku zaczyna się sesja i paru tarnogórskich studentów chciałoby sobie conieco powtórzyć przed egzaminem?
  • W najbliższym czasie kilka ciekawych koncertów w TG i okolicach: WIŚNIOWY: 7.08. - Sławomir Popławski, wieczór gitarowy, godzina 20:00, wstęp wolny 13.08. - Jan Błędowski - skrzypce Leszek Winder - gitara Darek Ziółek - bas Arek Skolik - perkusja godzina 20:00, wstęp 10 zł 21.08. - Kasia Lisowska - akordeon D. Bonk - gitara, godz. 20:00, wstęp wolny ZBROSŁAWICE: 06.08. Nippy Noya & Bernard Maseli GLIWICE: 07.08 - 29.08.2004 - "Jazz w Ruinach 2004" Myślę że warto s...
  • 01.06.2011 środa godz: 18:30 TSA i półfinaliści Antyfestu na VI Urodzinach Antyradia CK WIATRAK Zabrze ul. Wolności 395 www.wiatrak.art.pl
  • dowiedziałam się o nim przez przypadek czytając program TCK w Gwarku, reklama zerowa, jest o tym na plakatach ale malutką czcionką wśród wszystkich innych imprez mitingu, na pewno wiele osób by chętnie go posłuchało, gdyby o tym wiedziało, wiem, ze dla niektórych to osoba nie znana ale niektórzy poprostu pewnie nie wiedzieli, bo na sali było ok. 60 osób.... impezy w TCK sa ciekawe tylko jakoś "nie rzucają się po oczach"...
  • Był ktoś,jakie wrażenia?
  • Dzisiaj z dzieckiem jak co niedzielę, zrobiliśmy sobie spacer do parku i na plac zabaw naprzeciwko "muszli". Po wczorajszym koncercie zastaliśmy na placu zabaw połamaną huśtawkę, wyrwane kosze na śmieci, pełno śmieci. NIE JESTEM przeciwnikiem organizowana koncertów, staram się zrozumieć różne subkultury - ale nie potrafię zrozumieć takiego zachowania. Może w przyszłości niech organizator zadba o odpowiednią ochronę, która przypilnuje takich niewyżytych wandali. Może WY, którzy ch...
  • Zapraszamy serdecznie na koncert w klimatach reggae/ska tarnogórskiego zespołu O'Reggano ! Miejsce: muszla koncertowa w parku w Strzybnicy (za biedronką). Data: 21. czerwca 2008 (sobota). Start: 20:00.. Więcej informacji na stronie Projektu Strzybnica: www.projekt.strzybnica.com/index.php?option=com_content&task=view&id=90&Itemid=1
  • 03 sierpnia (piątek) o godzinie 19.00 w Klubie 22 przy ul. Czarnohuckiej 22 odbędzie się wernisaż wystawy aktów fotograficznych Elżbiety Barteczko "Kobieta o kobiecie". Po wernisażu zaplanowano koncert zespołu FREEMAN ze Świętochłowic (smooth jazz). Wstep na koncert jest bezpłatny. ______ ELŻBIETA BARTECZKO - fotografie autorki są spojrzeniem na nagie ciało dość typowym dla fotografujacych kobiet, przedstawiają bowiem nagość raczej pozbawioną erotyzmu. Obfitują za to w ornament...
  • 28 marca, środa, godz: 19.00 RIVERSIDE CK Wiatrak Zabrze, Wolności 395 www.ckwiatrak.prv.pl RIVERSIDE to warszawski zespół, który z powodzeniem eksportuje polskiego art. rocka w najdalsze zakątki świata. Ich ostatni album, Second Life Syndrome, zbiera znakomite recenzje w najważniejszych progresywnych magazynach nie bez przyczyny. Jest mocno, melodyjnie i niezwykle ekspresyjnie. Świat oszalał. Proszę państwa, Riverside. Zbierają więcej pochlebnych recenzji niż nowy Marillion. Wys...
  • goraco zapraszam na koncert TRANSFUZJON Tarnogórskie Centrum Kultury 26 pazdziernika godz. 18.00 gwiazdą wieczoru będzie kultowy i legendarny KWARTET JORGI. pozdrawiam
  • Zapraszamy II Tarnogórski Konkurs Kapel GWAROCK, który odbędzie się w ramach Gwarków 2009 w Parku Miejskim. W piątek i sobotę wystąpią [b]L.Stadt, O'reggano, Heartsgarage, Terapia, Coda, Discolour, Alcoholica, Deprived, Fresh Garbage, Arsenau oraz Arakis[/b]. Dodatkowo przeprowadzona zostanie również akcja zbieranie pieniędzy dla Adrianny Nowak, która walczy z rzadką odmianą raka. Szczegółowy program piątkowych i sobotnich koncertów dostępny pod tym adresem: [b][/b] Organiza...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się