koncert

(27 wyników)
  • Oto relacja. Która mnie szalenie rozbawiła. www.dziennik.pl/kultura/muzyka/u2-w-polsce/article426817/U2_dedykuje_utwor_Iranowi.html Ile tych dedykacji?? :) To śmieszne. Drodzy panowie z U2, grajcie muzykę, bo od tego jesteście, i to wystarczy.
  • Ja! Ja! Ja! :)
  • Od lat to oglądam w Nowy Rok. To z dzisiaj , który zawsze kończy koncert. Jejku, tak bym chciała być chociaż raz na tym koncercie w operze wiedeńskiej. Może jak będę w wieku tych tam co widać na widowni doczekam tego zaszczytu. Tak się rozmarzyłam.:P
  • ciesze się na koncert w sobotę - pamięci Ciechowskiego. Z uwielbienia dla niego samego i z sympatii dla występujących artystów... Ale się boję bo będzie tam trochę rónych dziwnych ludzi, których obecność mnie lekko stresuje. W dodatku trochę bez żadnego oparcia będę . Kopnijcie mnie w tyłek, żebym nabrala pewności siebie... Głupia baba ze mnie.
  • Nie posłuchamy Black Celebration :( Cholera, cholera, cholera.
  • Jutro o 20 w Trójce - transmisja koncertu Trzy Dni Później. Pamiętam laski sprzed lat. Straaaasznie fajnie śpiewały we trzy, kapcie spadały :) Dużo się udzialły w chórkach, w jakichś złożonych artystycznych projektach. Teraz wydają debiutancką płytę. Nie znam jej jeszcze i jestem strasznie ciekawa, co zrobiły przez te lata. A Wam polecam (troszkę w ciemno, ale z dużym zaufaniem do ich talentu) - PR3, 20:00 :)
  • www.youtube.com/watch?v=VgS-4stj8fQ
  • bilety mi się właśnie kupują na Whitesnake. dadzą mi urlop? kurcze blade, jedyny powód dla którego bym chciała być znów niepracującą studentką to taki, że bym się nie martwiła, tylko bym wzięła i pojechała...
  • Funny, żałuj :) Nawet się nie spodziewałam, że tak rewelacyjnie będzie. Stałam zasłuchana, na ich coverze "Białej Flagi" to się rozpłakałam, a jak na bis puścili film "Halucynacje hrabiego von Zeit": pl.youtube.com/watch?v=DyjNB5ICR0c , to leżałam i kwiczałam, bo się czułam, jakby mi ktoś zajrzał do głowy. I potem rozmawiałam z liderem i dostałam płytę z autografem :)))
  • nazywam sie Mariolka , pochodze z Pierdziszewa poprosze o piosenke "summer in the city" Dżo Kokera www.youtube.com/watch?v=DKbPUzhWeeI
  • Było mega :) Zdecydowanie najlepszy - wieńczący imprezę koncert T-Love. Drugie miejsce dla Ska-P, trzecie - dla Pidżamy (poziom wszystkich trzech miejsc wyrównany). Cudowny Buldog, Kora, Hey, dooobry Dezerter :) Facet z Flogging Molly przeskoczył po koncercie przez barierkę i został przez tłum zaniesiony do wioski piwnej, gdzie wypił 3 piwa duszkiem, przy aplauzie wszystkich obecnych ;) Po pierwszym wieczorze straciłam głos (dosłownie i całkowicie). Sytuacja do tej pory się nie uno...
  • czyli co, otwieramy jakąś butelkę, no nie? :)
  • DVD DM Live in Milan. Cudeńko. Dla realizatora buziaki - każda piosenka - osobny teledysk.
  • Byliscie kiedys na jakims koncercie, ktorego nigdy nie zapomnicie i ktory wywarl na Was ogromne wrazenie? Ja tak wspominam letni, krakowski koncert Celine Dion. Stalam chyba ze 3 metry od Celine, pod sama scena. Glos ma boski, cudowna na scenie, przy tym zaskakujaco ciepla i normalna. Rozgwiezdzone niebo i jej "Myyyy looooveeeee ...". Cudnie bylo ;)
  • Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! independent.pl/n/9029 Marzenia się spełniają! ;]
  • Sobotni koncert Marii Peszek Awarii na dłuuugo pozostanie w mojej pamięci. Nazywana przez niektórych mądrych tego świata 'niemoralną prowokatorką', pokazała,że przede wszystkim jest świetną, pełną poczucia humoru, fajną babką. Wulkanem energii z niebanalnym głosem. Fe-no-me-nal-na no. Muzycznie celująco. Świetne aranżacje, przebieranki, rekwizyty. Jak macie okazję wybrać się na jej koncert - naprawdę warto. :)
  • Powiem wam, ze koncert Nohavicy zjadł większość widzianych przeze mnie koncertów z kopytami :) Zdecydowanie mój ulubiony Jarek :-D
  • ujowo ;((11)

Stoję w miejscu. I mnie to frustruje. Bo jestem w kropce. Mam dobrze płatną pracę, ale nudną i powtarzalną. Bez szans na nowe doświadczenia czy awans. Ale z drugiej strony, mając zobowiązania kredytowe, nie mogę sobie pozwolić na zaczynanie od początku, za niższą stawkę. Poza tym sytuacja na rynku pracy, też nie jest wesoła. Co tu robić, co tu robić? :( Nawet z piątku się nie cieszę. I z tego, że idę na koncert. A jutro do teatru. Bo to właśnie w pracy, spędzam większość czasu, w...
  • Riverside rusza w trasę... Jak będziecie mieli okazję - to idźcie na koncert, wczoraj byłam i duuuże wrażenie zrobili. Byłam też rok temu, ale teraz mają jeszcze lepsze kawałki... Hipnotyzują :)
  • na Aptekę, a ściślej na Kodyma chyba. Lukam jednym okiem kłazi-dokument o koncercie Apteki i Aptece. Prawie bałwochwalczo-płaszczący się. Nie zliczę koncertów Apteki, na których byłam, ale to co pokazali ostatnio w Mózgu to było jedno wielkie gie. Fakt, że ludzi było niewielu, ale co z tego. Sabot przypałętał się z Czech i dla podobnej garstki dał takiego kopa, że po blokersku: SZACUNEK. A ci, pindole, olali sprawę. Grali z łaski i z fochem i ledwo ledwo. Bo nie było tłumów mogących si...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się