koncert

(47 wyników)
  • Mamy dla Was ciekawą propozycję koncertową z okazji dnia Św. Walentego. Zapraszamy na świetny koncert zespołu IOWA SUPER SOCCER & Petera J. Bircha. więcej informacji na zawsze wskazanej stronie oraz na naszym profilu facebookowym. ZAPRASZAMY 12 lutego 2011 godz. 20.00, bilet 7 zł. Sprzedaż od 7 lutego w MCK i tuż przed koncertem. Ilość miejsc niestety ograniczona. Klub "ANNA i PERSPEKTYWY"
  • ZAPRASZAMY na koncert Marka Dyjaka do Klubu Jazzowego PERSPEKTYWY Z artystą gościnnie wystąpi Jerzy Małek (trąbka) Start 12 grudnia, godz. 19.00, bilet 15,00 Sprzedaż biletów od piątku (04.12) w Miejskim Centrum Kultury marekdyjak.pl Organizatorem koncertu Marka Dyjaka jest Miejskie Centrum Kultury
  • Podobało się Wam koncert ? dla mnie zjawiskowy koleś...
  • Jak w temacie.
  • Witam i zapraszam do Alternatywy 18 grudnia, tym razem na koncert w klimatach metalowych :) Zagrają: Burial For The Living (melodic deathcore - Kielce) Muhomourh (thrash metal/groove metal - Ćmielów) START: 18:00 WSTĘP: 5 zł Miejsce: Klub "Alternatywa" koło Urzędu Miasta. ZAPRASZAM ! :) Dla lubiących zapisy: www.lastfm.pl/event/1773283+Burial+For+The+Living+at+Nowy+Klub+%22Alternatywa%22+w+miejscu+dawnej+%22Planety%22+on+18+December+2010 - last.fm www.facebook.com/event.php?eid=1...
  • [u]WYBORY MISS I KONCERT BARWY REGGAE[/u] - 27 czerwca 2009 r. Park Miejski [b]Piknik rodzinny „Śniadanie na trawie”[/b][u][/u] godz. 11:00 Tradycyjnej formie piknikowania towarzyszyć będą gry terenowe w Parku Miejskim oraz liczne zajęcia integracyjne dla dzieci i rodziców. [b]Wybory Miss [/b][u][/u] godz. 15:00 - 18:00 [b]Koncert Barwy Reggae[/b][u][/u] godz. 18:00 - 22:00 godz. 18:00 koncert [b]Zespołu Alicetea [/b] alicetea.strefa.pl/ god...
  • Dziś można było odebrać darmowe zaproszenia na koncert. Rano przed MCK stała kolejka jak za PRL-u. Dawali po jednym. Pewnie większość zaproszeń dostały panie w Urzędzie Miasta i niektóre powędrują do kosza. A dla pospólstwa rzucili parę i nie się biją... Żenada!!
  • Witam i zapraszam po raz 9 na kolejną edycję Young Voices Crew ! Tym razem zaprezentują się 3 Warszawskie kapele. 2 z nich miały już okazję zaprezentować się 1,5 roku temu w MCKu i bez niczego mogę napisać, że są to kapele na światowym poziomie. 3 to nowozałożona formacja, która nie odstaje poziomem. Niespodzianką jest fakt że wracamy do korzeni i koncert odbędzie się w klubie Perspektywy, gdzie przeżyliśmy wspólnie niezapomniane chwile. Jak widać nadal się nie poddajemy i walczymy o rozryw...
  • Koncerty(26)

Na jakim koncercie ostatnio byliście? Czy chodzicie na koncerty? Czy muzyka na żywo Was kręci?
  • Brak miejsc przed sceną to jedna z wielu niedogodności. Odległość między barierką a barierką to 4metry, ścisk, zespół się nie wyśilił krótko i koniec. Scena bardzo blisko. Organizacyjne klapa, może dlatego że za darmo. Bajm za 15 zyli, pewnie scena będzie w lepszym miejscu.
  • Koncert Kate Ryan: 1.09. 21.00 Bałtów Okręglica Wstęp 15 zł Koncert Kayah: 1.09 20.00 Stadion KSZO Ostrowiec Wstęp wolny
  • Ja jadę z kumplem. 12.03.2010 jest koncert w Łodzi. Chciałbym zapytać czy ktoś z Ostrowca lub okolic się wybiera?
  • pytanie jak wyzej, pamieta ktoś koncerty w pałacyku, dworku, czy na kuźni, gdzie gwiazdami wieczoru byly kapele typu na ten przyklad - healing, awake, agnihotra, rodzinny sunrise, klinika, UNDER THE GUN, cela nr 3 i wiele wiele innych. eh działo się :)
  • Panie Maciej:) Słyszałem od znakomego, że całkiem całkiem. Nie był na koncercie, ale podobno słyszał Was na próbie. I mówiłem, że będę obiektywny? Mam nadzieję, że zagracie kiedyś w takim terminie, gdy akurat będę miał okazję Was posłuchać. Pozdro.
  • Dziś ostatni dzień funkcjonowania Dekady - pubu, który pewnie wielu z nas wspominać będzie z dużym sentymentem... O 20:00 wystąpi Alex Carlin, znany i lubiany amerykański muzyk mieszkający w Krakowie (ten sam, który grał też w przedostatni dzień funkcjonowania Perspektyw). Oto on w Dekadzie trzy lata temu: www.youtube.com/watch?v=1_AztRkJ1c8 Zapraszamy.
  • Koncert Farben Lehre Fundacja „Partnerstwo Krzemienny Krąg” zaprasza na koncert legendy polskiego punk rocka - zespołu Farben Lehre, który 21 września 2007 r. o godzinie 20:00 wystąpi w ostrowieckim klubie „Perspektywy”. Koncert w Ostrowcu Świętokrzyskim jest częścią dużej jesiennej klubowej trasy po całej Polsce, a niewykluczone, iż jeszcze w tym roku grupa zagra jakieś klubowe koncerty na Wyspach Brytyjskich oraz na Ukrainie. Fundacja „Partners...
  • Dobrze Pacelt zauważył, że forsę na jej budowę dało ministerstwo sportu, a nie kultury, zaś obecnie panujący władca Ostrowca nie ma nic wspólnego z początkiem realizacji budowy hali. A jak boks, to mistrzostwa Polski, a nie gala boksu zawodowego.
  • Piotra Rubika na Św. Krzyżu? podobno był w niedziele... nic nie wiedziałam, pewnie wybrałabym się
  • a może zaprosić by zespół IRA?. Nie przypominam sobie, by kiedyś byli w Ostrowcu, a głos Gadzia jest jednym z najlepszych rockowych głosów jakie słyszałem. Przydałby się koncert IRY, podobnie jak miał miejsce koncert Dżemu rok temu - zresztą wspaniały!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się