Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      koncert

koncert

(31 wyników)
    • Wy tu laski wiecie o co kaman - bo pamiętam, ze niektóre kupowały bilety, to mi podpowiedzcie - czy bilety kupuje sie tylko w formie papierowej (musze płacić za wysyłkę?), czy jest forma e-biletu. W sumie wysyłka niedroga, to przeżyję. ALE - czy jak kupię bilety i do lipca się rozmyślę, to ja je później odsprzedam?? czy one są imienne i nie ma takiej opcji?? Bo bym kupiła chłopu na gwiazdkę... ale to jeszcze duzo czasu i jak wyjdzie, ze mamy inne plany, albo z powodu roboty nie możemy jech...
    • w jakim ja stresie żyję ;( do koncertu tydzień czasu a tutaj co nóż słychać co raz bardziej niepokojące informacje- odwołano kolejne koncerty, do 22 maja włącznie. a ten w Warszawie 23. hlip, hlip.pocieszcie, że w nastepna sobote bedę drzeć się "i just can't get enougth". co za ludzka neisprawiedliwość. czy musiał gahan tyle chlać i pić, aby teraz mieć jakieś nieżyty:( akurat teraz? nie mógł poczekać?
    • cóż pisać??? No, pięknie było, pięknie. Chłopaków ząb czasu nadgryzł straszliwie (pod względem wizualnym na szczęście :) ) Martin pomarszczony, Fletch jak własna ciotka, Gahan - chudzina, chyba ostatni dzwonek, żeby się obnażać na koncertach. Ale muzycznie wciąż w topowej formie, dżwięki wyrywają z butów, świetny kontakt z publiką. I staruszkowi mojemu serdecznie dziękuję, że przy Never Let Me Down wziął mnie na ramiona i przez całą piosenkę mogłam wszystko z góry oglądać. A wido...
    • jak chcecie więcej to wkleję tylko jutro przed koncertem: [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/ya/rf/udqa/iWylr3Gpo5jXlaTq7X.jpg[/img] moja skromna osoba i scena w tle: [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/ya/rf/udqa/b1FzB5itbq1VVDWDxX.jpg[/img] zbliżenie na scenę i Bono na ekranie: [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/ya/rf/udqa/J6esoNvza9jAEJjcxX.jpg[/img] w trakcie: [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/ya/rf/udqa/8bEUe5Z9OkSAEtrq0X.jpg[/img] no i po konce...
    • Jak było? Zdawać relację, foty pokazywać nooo :).
    • Na zajebisty koncert zajebistego chłopa a mianowicie O.S.T.R.-ego:) wiem,wiem,nie słuchacie takiej muzyki ale ja musiałam o tym napisac bom podniecona jak nastolatka:P.Dla rozeznania: www.youtube.com/watch?v=ng_l6IBekag www.youtube.com/watch?v=4NjLH5xUAZg A może ktoś będzie?:)
    • w najbliższym półroczu? Britney Spears! I ja na niego idę! Już możecie się ze mnie śmiać. A tak w ogóle Britney pasuje do poziomu piaskownicy i gimnazjum, nie?
    • Tak jak w temacie. Wygrałam bilet na koncert Madonny. Sama nie moge pojechać więc może któraś z warszawianek jest chętna. Oddam za darmo ewentualnie za koszt przesyłki. Miejsce stojące.
    • tak podają nieoficjalne źródła. właśnie straciłam 500 zł na rezerwacji apartamentu w Wawie. KURWA!
    • ej chodz ktos, sama mam isc? maz sie wypial a ja ide bez niego BO SAMA POJDE I BEDZIE NA WAS!!!!! 17.11.2009 w Stodole no chodz kurna ktos!!!!!
    • Graja dzis u mnie i mam zamiar isc i dobrze sie bawic:) Tylko rozterkę mam ubraniową.. Bo moge isć ot tak, w dzinsach, ale moge tez cos pokombinowac coby lepiej na zdjęciach wyglądac:P Jak myslicie- czerwone szorty+ czarne grube rajty+ długie glany i cuś jeszcze nie wiem jakiego na gore ujdzie, czy zostać przy dzinsach?
    • Czy jest w polskim kalendarzu data, kiedy Madonna nie obraziłaby patriotycznych/religijnych uczuć (pewniej grupy) Polaków?? Madonna to musi mieć niezły ubaw :D:D
    • chyba się poryczę zaraz:/ ostatni koncert serj tankiana przegapiłam - tzn. jak się obudziłam, to już biletów nie było. a teraz jest znowu i - ja pierdolę - 20 czerwca, a ja 21 mam egzamin i nie zdążę wrócić do szczecina z warszawy a co za tym idzie nie pojadę:( kurwa, jak ktoś idzie na koncert to niech wie, że go szczerze nienawidzę:( jestem podłamana i wkurwiona:( TAKI koncert a mnie na nim nie będzie - nie ma sprawiedliwości na świecie;(
    • Jak Wam się podobało? Ja jestem zachwycona. Opłacało się tyle czekać w dzikim tłumie pod halą, bo zagrali naprawdę świetnie i tylko żałuję, że nie mam jeszcze biletów na dzisiaj. I jeszcze doszłam do wnioski, że już nigdy nie biorę biletów na sektor, bo miałam niesamowicie drętwe towarzystwo w swojej okolicy:P. Koleś, który był koło mnie, ciągle stał z założonymi rękami i kręcił głową z niedowierzaniem( może myslał, że wybiera się na koncert muzyki poważnej):D
    • 16 czerwca w Warszawie będzie koncert (Metallica, Slayer, Anthrax, Megadeth, Mastodon, Behemoth). Chciałabym kupić mojemu facetowi bilet i go tam wygnać. Wspomniał, że na ten koncert chciałby jechać ale oczywiście dodał dziesiątki przeszkód. Jestem w stanie obalić te przeszkody tylko nie wiem czy wypada. Z urlopem nie ma problemu, ew. weźmie 2 dni opieki. Z kasą na paliwo lżej, bo teraz na jednym baku dojedzie do Warszawy i z powrotem. Bilet dostałby w prezencie. Nocleg miałby u rodziny. Tyl...
    • AAA, było zajebiście, poryczałam się, pokrzyczałam, poskakałam no i chcę jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!! I nawet "Creep" zagrali, szał!!!
    • tak tak dobrze się domyślacie :-) jest już w środku, na płycie... kurtka w szatni, koszulka zanabyta :-) mam tylko nadzieję że bezpiecznie wróci po koncercie :-) wszystkim depeszowcom obecnym na koncercie wysyłam wirtualne życzenia - dobrej zabawy!!! :-)
    • Ja nie. Wołami by mnie nie zaciągneli. Mało tego, przez to wielkie otwarcie do silesii nie pojade juz chyba w tym roku.
    • Jadę(18)

Na koncert Madonny. No nie moja bajka kompletnie, ale że w wyższych sferach się obracam :P, to dostałam podwójny bilet do strefy VIP. Grzech nie skorzystać, nie? ;) Niech zobaczę na własne oczy tę chodzącą legendę. Która mi zazdrości? :)
    • Shakira(4)

Jutro koncert Shakiry w Łodzi. Wybiera się ktoś? Bo ja już się nie mogę doczekać :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się