koncert

(37 wyników)
  • koncert czeslawa mozila w nowej debie to zenada Wyszedl sam na scenie mial tylko organy i harmonie Gadal glupoty zamiast spiewac Zaspiewal moze z 5 piosenek nie warte to bylo 35 zl!!!!!!!!!!!! a czlowiek mysla ze idze na koncert profesjonalisty widocznie uwaza ze jak przyjechal do miesciny to chale mozna odstawiac Przykre w duzym miescie by go za taki ,,koncert '' wygwizdali
  • Koncert, jak koncert - zawsze będą na jego temat uwagi, lub nie. Ale nie mogę zrozumieć jednego - dlaczego rodzice (a raczej para rodziców) potraktowali tę imprezę jako okazja do nauki chodzenia dla swojej malutkiej pociechy? Od samego początku koncertu, para młodych rodziców paradowała ze swoją pociechą przed sceną, uskuteczniając naukę chodzenia. Głośna muzyka, tumany kurzu, a rodzice doskonale się bawili. TO BYŁ POPIS! Ale czego? GŁUPOTY? No tak, wyjdzie na to, że jestem niedzisiejsza!
  • Ania Wyszkoni w tarnobrzeskiej hali OSiR.
  • Ponieważ nie jesteście zadowoleni z koncertu jaki zorganizowało Lato z Radiem postanowiłem zorganizować specjalnie dla Was mini-koncert. Komu słoń ma ucho nadepnął niechaj tutaj nie klika: 1- www.youtube.com/watch?v=enIdTGckjKs 2- www.youtube.com/watch?v=iYDSi3YHcOA 3- www.youtube.com/watch?v=qYWbIvnkXMU 4- www.youtube.com/watch?v=rCZO9xeYA8g 5- www.youtube.com/watch?v=F4_s6YfLil8&feature=BFa&list=PLBA98EAF28F0F9381 6- www.youtube.com/watch?v=AbaNGU1CrXI&feature=BFa&list=PL5DBE76A57E75...
  • Chcę koncertu jakiegoś dobrego zespołu lub wokalisty/stki . Tarnobrzeżanie zasługują na chwile rozrywki i niech miasto o to wreszcie zadba bo już mam dość tej pustki która wypełnia naszą przestrzeń weekednową. Doda napewno zrobiła by dobry koncert, Bajm czy Perfect tez niczego sobie. Chcemy zyc w cywylizowanym kraju jak nalezy! Walczmy o nasze prawa
  • www.mielec.pl/article.php?id=1507 korków być nie powinno
  • hej co myslicie o tym ze w tbg sie nic nie dzieje nie ma wogole zadnyc koncertów miasto nic nie organizuje a pieniadze od podatników bieze i rozrzuca na lewo i prawo!!! dlaczego w takiej wiosce jak rozalin udało sie zorganizowac koncerty takich wykonawców jak jarocka czy bayer full a u nas nie ma nic nie rozumie tego a po za tym byłam na tych koncertach w rozalinie i co sie okazało ze wiekszosc sponsorów to tarnobrzeskie firmy gdyby władzom sie chciało poszukac spoonsorów to i moze u na...
  • mastalerzu kto ci dał takie prawo marnotrawienie publicznych pieniędzy ? przecież każdy wie, że to 60 000 tys wydane na koncert to zasłona dymna Twoich nieudolnych rządów, niespełnionych obietnic, kolesiostwa, układów, nepotyzmu ! Tarnobrzeżanie ci ttego nie wybaczą !!! co myślisz, że igrzyska ludziom zapewnisz za ciężkie pieniądze w celu pijaru swojej osoby ? Norbert Mastalerz wrzód na Tarnobrzegu
  • ...mialo nie byc bilboardow z Komorowskim sa tzw.siatki,mial byc koncert dla powodzian a okazuje sie ze jest to wiec POparcia dla Dretwego Bronka.Na koniec miro,zbycho i grzechu zorganizuja wiec na cmentarzu. www.rp.pl/artykul/492303_Platforma_robi_tlumy_dla_Komorowskiego.html Dzwoncie powodzianie do biur PO to zalapiecie sie na wycieczke do Warszawy. www.podkarpacki.platforma.org/rzeszow_m_p/aktualnosci,,7536,powiatowe.html
  • Nie uważacie, że to skandal organizować koncert charytatywny w dniu wyborów, pod hasłem pomocy powodzianom, z kryptoreklamą wsparcia Komorowskiego ? Jeśli ten koncert dojdzie do skutku - dokładnie w dniu drugiej tury - nigdy już nie dam ani złotówki na WOŚP, a zawsze dawałem ... Akcja warta pochwały, ale nie przez człowieka otwarcie wspierającego PO i to w dniu wyborów!
  • Zaczął się Nowy Rok. Niech ten wątek łączy Forumowiczów.Bądźmy dla siebie milsi w tym roku. Chciałam serdecznie podziękować Andrzejowi za cierpliwość, wyrozumiałość, skromność, poczucie humoru, dobre serce i piękne wiersze, którymi nas bawiłeś na forum. Dziękuję Ci Andrzej, że zawsze mogę liczyć na Twoją pomoc i wsparcie . znajoma www.youtube.com/watch?v=UDC9nvzprMQ augenblick.wrzuta.pl/audio/5W0biEpIZoc/arka_noego_nie_lekaj_sie
  • Ludkowie! W najblizszy piatek w sandomierskiem Klubie Lapidarium odbedzie sie koncert na ktory warto przyjsc. Jazzowe klimaty w najlepszym wykonaniu! Zagra krakowski zespol "Funk the Nite" oraz skandynawska saksofonistka Suska Laroo. W piatek o godz. 20.00
  • Witam!!! W ostatnim czasie sporo koncertów miało odbyć sie w TBG. Nic z nich jednak nie wyszło. Podobnie i tym razem. W niedzielę miało być Ich Troje ale dziś odwołali. Byłem pewien że co jak co, ale ten zespół przyciągnie wielką liczbę swoich wielbicieli. Cóż widać że nawet komercja w TBG nie wypala. W najbliższym czasie mają być jeszcze Wilki i Stachursky. Tym koncertom też nie daję wielkich szans:-) Jak bedzie zobaczymy.
  • mam pytanie czy ktoś może wie gdzie będzie koncert Patrycji Markowskiej 1 września w Tarnobrzeg
  • proszę o wpisywanie nazw zespołu, wykonawców itp.itd.
  • Jakie wrażenia po koncercie Markowskiej?opiszcie swoje wrażenia bo ja niestety nie mogłam być:(
  • Czy wybiera się ktoś dziś na koncert ? Widziałem go na Satyrbluesie choć bez skrzypka- mistrzostwo świata!
  • Recital Wojciecha Kordy odbył się w sobotę, 14 maja, w Parku Dzikowskim. Koncert był częścią obchodów Europejskiej Nocy Muzeów. Dla zainteresowanych:
  • jak wam się podobał?
  • jak tam droga przejezdna juz czy nadal rokopane, chcialbym sie wybrac na te koncerty charytatywne i nie wiem czy trzeba na okolo. ile jest km. wogole na okolo jadąc ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się