Forum Regionalne Śląskie Tychy
ZMIEŃ
      koncert

koncert

(58 wyników)
    • Co roku władze miasta organizują w parku miejskim pod tzw Żyrafą koncerty, które najboleśniej odczywają mieszkańcy oś F oraz D, często przez kilkanascie godzin trwa bombardowanie hałasem, przed którym nie można się schronić nigdzie we własnym mieszkaniu, koncerty organizowanie są latem...zamknięcie okien podczas upałów jest raczej nie do przyjęcia. Jakoś nikt nie troszczy się o ludzi starszych mieszkających na okolicznych osiedlach którzy przeżywają koszmar podczas imprez. Tłumy l...
    • Witam! Słyszałem, że w Tychach ma zagrać Pogodno! Gdzie i kiedy ? Ostatnio nie byłem, proszę o info na forum
    • W związku z podpaleniem i spaleniem się sali prób zespołu Dzioło z Kobióra, tyskie zespoły muzyczne postanowiły zagrać koncert charytatywny z którego dochód zostanie w całości przeznaczony na odbudowę sali prób oraz odkupienie utraconego sprzętu muzycznego. Koncert odbędzie się w tyskim klubie Kloster Pub 29.07(piątek) o godz. 20, a zagrają: El Secatorre Pogodno Kaiser Walter Dzioło. Zapraszamy wszystkich ludzi dobrej woli. Wjazd 15 pln.
    • 22.05.2004 19:30 koncert z Farben Lehre Klub muzyczny "Na wschodniej"(Tychy) bilety: 12zł - przedsprzedaż; 15zł - w dniu koncertu Zapraszam.. ;-)
    • ...OJ BYŁO troche tych KONCERCIKÓW....ale ten jeden to chyba- faith no more - w spodku w 97r...
    • 23 października (niedziela) o g. 17:00 w Scenie Gugalander (ul. Jagiellońska) w Katowicach odbędzie się koncert charytatywny Bez Ciszy: Zagrają (w poniższej kolejności): Konopians Koniec Świata Happysad Całość dochodu z imprezy zostanie przekazana na pomoc dzieciom uchodźców czeczeńskich, za pośrednictwem Polskiej Akcji Humanitarnej. Na miejscu będzie też działać stoisko Amnesty International. Ceny: 12 zł (przedsprzedaż) / 15 zł (w dniu koncertu) UWAGA! Koncert być może ...
    • Wieść z cyklu: coś się dzieje w Tychach. Zespół Adder (heavy metal) zagra w piątek 25.04 w Tawernie Pod Różą Wiatrów. Koncert zacznie się o godz. 20.30, wstęp wolny. Fotomarcin fotomarcin.prv.pl
    • serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2104604.html Był ktoś z tyskich forumowiczów oprócz mnie? Jak wrażenia? Jak dla mnie koncert był udany. Jedynym minusem było nagłośnienie - przez pierwsze 30-40 minut koncertu dźwiękowcy chyba mieli problemy z dograniem wszystkiego jak należy, ale później już wszystko było OK. POzdrawiam
    • tak bardzo chcialem isc w czwartek do naszego pieknego teatru na koncert Dudziak-kupilem 2 bilety a moja ukochana rozlozyla grypa:( Bilety sa po 15zl sztuka ja sprzedam 10zl/sztuka pozdrawiam
    • SOBOTA 19 MARCA: * Śląska edycja X Urodzin Mad Crew Lokalizacja imprezy:Pretekst, cena: 10 zł, start: 20 W sobotę klub Pretekst za sprawą kolektywu DJ'ów związanych z Mad Crew zamieni się w oazę połamamnych rytmów. Główną atrakcją wieczoru będzie występ znanego z Kalibra 44 DJa Feel-xa oraz DJa Barta. Za gramofonami pojawi się również kilku zaprzyjaźnionych DJów i MC. Na imprezie będzie można się pobawić w rytmach dancehall, hip-hopu, ragga, reggae, raggaton. * koncert - Piotr...
    • W sobotę w Palisandrze zagrał katowicki zespół Baltaine. Koncert był rewelacyjny, muzycy po prostu świetni. Brawo Palisander! - oby więcej takich imprez. :-)
    • 17.04.2004r. Fraktal - Mikołów godz. ok. 19:30 wstep: ?? w imieniu zespolu zapraszam Pozdroo
    • koncert(8)

28.X.2003 r. Kwadraty - Katowice-Ligota ul. Franciszkańska Kaiser Walzer, Akurat i jeszcze kilka kapel... pocz. 18:00 (podobno) :) Wstep Platny (Podobno) :)
    • Niestety przegapiłam i chciałam się dowiedzieć czy było sporo ludzi a zwłaszcza młodych. Mój tata śmieje się że jestem dziwna bo dzisiejsze nastolatki nie słuchają takich przebrzmiałych staroci. Dlatego potrzebuję dowodów na to że nie jestem sama:)
    • The Szpilki w Mikołowie Mikołów, Galeria Muzyczna Miejski Dom Kultury, Rynek 19, 3 listopada, godz. 18 Na zaduszki jazzowe zaprasza Galeria Muzyczna Miejskiego Domu Kultury w Mikołowie (Rynek 19). We wtorek o godz. 18 zagrają The Szpilki. Bilety kosztują 5 zł.
    • witam, czy ktoś wie kiedy będzie jakis koncercik w Tychach? Closterkeller, Dżem o Kulcie nie wspomne, kiedy bedzie cos fajnego - Tawerna, Pub albo Arcik... dziekuje
    • W piątek (5 XI) w Belfegorze odbył się koncert grupy Cree na który przyszedł Pan prezydent Dzióba ubrany w czarna kurtkę dżinsową. Aż miło było patrzeć gdy wraz z rodziną 'wbił się' w tłum i charakterystycznie dla bluseo-rockowych klimatów podrygiwał w rytm muzyki i tupał nogą :) - prezydent bratał się z tłumem! I to mi się bardzo podobało.
    • Klub Muzyczny Palisander - Tychy Al. Jana Pawła II 10 Zaprasza na koncert zespołu HOMO TWIST 01.02.2006 o godzinie 19:30 Bilety w przedsprzedaży 15 zł w dniu koncertu 20.
    • Odbędzie się w tyskim klubie "Scrubs" 26.11.04. Jako support wystąpi tyski iNSeKT. lipali@hardzone.pl LIPALI tworzą: Tomek "LIPA" Lipnicki - vocal, git Łukasz Jeleniewski - dr, perc(niegdyś IMTM – taki nadmorski BONHAM) Adrian "QLOS" Kulik - bass (TUFF ENUFF, HER – konkretny ślunski synek) Podobno grzeczni chłopcy idą do nieba, a niegrzeczni idą ... tam gdzie chcą. Całe szczęście, że Lipa jest niegrzecznym chłopcem, który konsekwen...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się