Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      koper

koper

(3 wyniki)
    • mam troche nadprogramowych ogorkow ze swojego wlsnego ogrodka. Mam tez koperek, ktory ma kwiatostan, mysle ze moglabym zrobic ogorki malosolne, tylko jak? napiszcie ze szczegolami, woda ma byc przegotowana, filtrowana z lodowki nie bedzie dobra?
    • leżały sobie około tygodnia w szczelnej torebce foliowej i teraz mają taki białawy nalot. nadają się jeszcze do zjedzenia? ten nalot to sól czy pleść? jest to dla mnie strategiczne pytanie, bo mieszkam za granicą, gdzie takich ogórków nie ma - rodzina mi przywiozła, a ja jestem w ciąży i mam akurat wściekliznę na kiszone. i tak mi ich szkoda wyrzucić. no ale jak się nie nadają to trudno... no ale może się nadają? nie znam się na ogórach... PS. napisałam też ten post na Wystarc...
    • Mój 10-dniowy synek pręży się i płacze przez kilkadziesiąt minut po każdym karmieniu, w żaden sposób nie mogę go uspokoić :-(( Pediatra zalecił picie herbatki z kopru włoskiego ale to nie pomaga. Nie wiem co robić, wyeliminowałam z diety wszystko co niewskazane podczas laktacji- bez skutku, może lepiej dla dziecka byloby gdybym nie karmiła go piersią? Dodam, że problem zaczął się po powrocie ze szpitala - w szpitalu synek był najspokojuniejszym dzieckiem na sali. Pomóżcie bo nie m...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się