koper

(4 wyniki)
  • Czy podajecie swoim dzieciom koper włoski na łatwiejsze pryknięcie. jesli tak to w jakich ilosciach. mój ignaś ma skonczone 5 tygodni i jest wczesniakiem, urodził sie w 33 tyg. ciazy. prosze o rade bo ignas ma duze problemy z gazami. dziekuje.
  • witam wszystkich serdecznie! jestem mamą Mai. obecnie ma 5 miesiecy ( 2 wieku korygowanego). urodziła się w 28 tyg ciąży w stanie ogólym dobrym (8 apgar). na szczęście dla nas mimo, że Maja była bardzo malutka ,ważyła zaledwie 720 g, okazała sie silną i zdrową dziewczynką. jedyny problem jaki mamy w tej chwili to nietolerancja laktozy. i tu drogie mamy prosze was o porade. otóż zastanawiam sie czy mleko enfamil o-lac może powodować zatwardzenie? miałam nadzieje że udało mi sie wybrać odpowied...
  • Kochane!Czy używałyście może tych butelek?Jeśli tak to co o nich sądzicie?Moja Hania ma straszne kolki-krzyczy wniebogłosy!Mamy już butelki z Aventu,Campola,Nuka..............nicnie pomaga.Pomóżcie!!!!!!!!!!
  • Witam, nie wiem jak mam pomóc synkowi w zrobieniu kupki. Biedak tak się męczy, stęka, pręży się, cały czas jest niespokojny i marudny. Od wczoraj nie ma za bardzo apetytu. Herbatki z kopru ani masowanie brzuszka nie pomaga. Maly ma 2,5 mies niekorygowane. Termin miałam na 10 czerwca. Poradzcie co mam robic :( Danielek 28 tc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się