koper

(7 wyników)
  • taki od a - z.
  • Wiadomo, nie solimy, żadnych przypraw nie używamy też. Ale zioła to chyba można? Tylko jakie i do czego pasują? Mój synek niedługo skończy 8 m-cy, do tej pory lubił to co mu gotuję, ale ostatnio zaczął grymasić...
  • Hej mamuśki, moja córeczka ma 4 tyg. Karmię ją piersią i dokarmiam Bebilon Pepti ( dostaje w sumie ok 250 ml na dobę). Najpierw pierś, potem jak jeszcze jest głodna to robię porcję w butelce. Czytałam że w upały warto dopajać dziecko. Tylko czym ? Mam herbatkę z koperku HIPP ale ona jest chyba dopiero jak dziecko ma problem z brzuszkiem ? Dwa razy miała i jej dałam ( bardzo jej smakuje ) Boję się też że mała po sztucznym mleku będzie miała problem z kupką więc może podanie płynu jej pomoże ...
  • W tym roku pierwszy raz wyhodowałam sobie ogórki w ogródku i w związku z tym chciałabym je zakisić. Czy macie jakieś niezawodne przepisy na pyszne ogóreczki?
  • witajcie dziewczyny ! mam pytanie - jakie herbatki podajecie swoim 9-cio miesięcznym dzieciom ? ja podawałam cały czas herbatkę z hippa koper-rumiankową, próbowałam zmieniać, wprowadzać jakieś smakowe, ale mała nie za bardzo chciała je pić. Ostatnio zresztą bardzo dużo pije, zprzeszłam więc z hippa na taką normalną torebkową/ekspresową. I tak sobie myśle, czy mogłabym jej zrobić taką zwykła czarną, jak my czyli dorośli pijemy. Czy może jakąś inną ziołową. Nie wiem Poradźcie coś p...
  • Herbatki jakich firm i o jakich smakach najbardzirej smakują Waszym maluchom?
  • Czesc Ja mam troche dziwne pytanie dotyczace ogorkow kiszonych, nie mieszkam w Polsce i nie moge tu kupic ogorkow kiszonych a mam straszna ochote na nie! Czy mozna zakisic te dlugie ogorki zielone? szczerze powiem , ze jeszcze nigdy nie kisilam ogorkow . W Polsce wiem ze te male ogorki sie nadaja na kiszenie , ale te dlugie ogorki przeciez maja ten sam smak wiec jak myslicie mozna sprobowac? i jak w ogole sie kisi dziekuje z gory..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się