koper

(3 wyniki)
  • Ja to od czasu do czasu goszczę jak przystało na sentymentalną styczniówkę 2006 i pozwalam sobie polecić wam zamrożenie na zimę kopru. To jeden z podstawowych elementów jakie warto zajadać przy karmieniu piersią dosypując do zup i ziemniaczków czy wytrawnych sosów... Mrożcie, mrożcie bo zimą taki koper z zamrażalnika to jest to! I nie to samo co wyglądająca na koper trzy razy mniejsza wiazka z marketu... marna i do tego bez zapachu i prawdziwego aromatu! U nas koper króluje... no ...
  • wybieram sie po ostatnie potrzebne rzeczy do apteki, co nalezy tam kupic? (chodzi mi o jakies masci, ziola na kolki lub bóle brzuszka , pudry, podpaski dla mnie, a moze jakies krople na kolke???? itp...w gazecie jest napisane ze rumianek, koper włoski i nagietek. Do czego sie przydaja? prosze o jakas liste bo ja sam juz nie wiem....:(((( ada
  • Boooooooli. Mam rozdęty bardzo bolący brzuch. Wrażenie jakby gazy (od 2 godz. próbuje się ich bezskutecznie pozbyć )naciskały na dziecko-które Bogu dzięki akurat bardzo się nie kręci, bo bym nie wytrzymała. Chyba zaraz brzuch mi pęknie! Co robić? Wysyłać Kochanego po herbatkę z kopru, czy zapodać sobie czopki glicerynowe? Pomóżcie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się