koper

(3 wyniki)
  • Pani Doktor, Dziewczyny! Dziewczynka 2 tygodnie. Bóle brzuszka głównie późnym wieczorem. Karmiona naturalnie, mama trzyma dietę i od 3 dni pije herbatę z kopru włoskiego (nie ma zmiany na lepsze). Jak pomóc Maluszkowi Pani Doktor? Czy można winę zwalić jedynie na niedojrzałość układu pokarmowego i trawienia? Dziękuję za poradę. Pozdrawiam Gosia
  • mój miesięczny synek od kilku dni nie robi kupy przy tym jest radosny przypuszczam że go nie boli brzuszek bardzo dużo pierdzi podaję mu koperek bardzo się martwię co mogę mu dać.
  • Moja 5-tyg. córka, karmiona piersią, ma od 3 tyg. wzdęcia lub nie wiem co, pręży się już w trakcie jedzenia i po jedzeniu, co najmniej 1,5godz., bardzo niespokojnie sypia, bo w czasie snu również sie pręży co kilka mnut. Ma także dużo przerw w spaniu, zdarza się, że nie śpi pół dnia i pół nocy. Dużo ulewa, zaraz po zjedzeniu czystym mlekiem i długo po serwatką-serkiem. Nie ma problemu z odbijaniem, odbijam ja nawet w trakcie jedzenia jak się pręży. Moja dieta jest prawidłowa, ni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się