Forum eDziecko edziecko Małe dziecko
ZMIEŃ
      korporacje

korporacje

(6 wyników)
    • Proszę podzielcie się swoimi doświadczeniami z podróży taksówkami w Warszawie z małymi dziećmi. Jak wyglądają foteliki, czy nie mieliście problemów z zamówieniem taksówki z fotelikiem, i inne. Jaką sieć polecacie?
    • Krotko! Jak radzicie sobie z tym problemem. Czy mama korzystajac z uslug przewoznikow nie oferujacych fotelikow dla dzieci, chocby malych podkladek, moze soac bez wyrzutow sumienia. Ile ryzykujemy jezdzac z dziecmi taksowkami, ktore czesto maja niesprawne pasy. Czy stwierdzenie kierowcy o braku obowiazku zapinania pasow chroni nas i maluchow w czasie wypadku? A moze sa przedsiebiorstwa taksowkowe dbajace rowniez o malego pasazera? Musialam to napisac, bo od miesiaca gryza mnie wyr...
    • hej mamusie, bede zmuszona poruszac sie taxowkami w Warszawie przez 2 tyg w grudniu. Moj synek bedzie mial wtedy 11 msc. Okropnie sie tego boje. Jak to robicie zeby bylo bezpiecznie? bo przecdiez wiadomo, ze siedzonek w taxowkach nie ma. Macie dziecko w nosidelku na sobie? sama nie wiem jak sobie poradzic. Macie jakies pomysly i rady? Pozdrawiam P.
    • Powinno być coś takiego - czy mi się tylko wydaje? Muszę jutro pojechać z synkiem taksówką, a nie wyobrażam sobie jazdy bez fotelika. Tylko nie wiem - pytać na postoju czy mają? A może zamówić telefonicznie i zapytać dyspozytorkę?
    • Wyjeżdzam na wakacje z dzieckiem.Chciałabym dostać się na lotnisko taksówką ale dowiedziałam się,że nie ma żadnej taksówki wyposażonej w fotelik samochodowy.Co tu zrobić?Można prawnie przewieźć dziecko na kolanach czy jest to w ogóle zabronione?Wzięcie swojego fotelika nie wchodzi w grę (wiadomo samolot).
    • musze jechac do lekarza, a maz wzial samochod rano. synek ma 2 lata. wiecie, ktora korporacja ma foteliki? pomozcie. dzieki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się