korporacje

(8 wyników)
  • Bo muszę z Florką wyjechać pociągiem wcześnie rano więc albo muszę porzucić swój samochód po dworcem co mi się nie uśmiecha albo jechać tzw. środkami komunikacji miejskiej co też mi się nie podoba. Acha jeszcze mogę pojechać zwykłą taksówką i zabrać fotelik ze sobą ale będę miała dosyć bambetli. Może znacie taką zanim zacznę dzwonić do wszystkich? zilka
  • Czy znacie jakies tanie korporacje taksówkarskie na telefon?Jesli tak to pdajcie prosze namiary.Serdecznie pozrdrawiam Gonia
  • spotkałyście się może z jakąś korporacją taksówkarską, której samochody wyposażone są w foteliki dziecięce? pytałam w kilku przy okazji przejazdów bez dziecka, i nie mieli. ale może jest jakaś korporacja, która dba o bezpieczeństwo dzieci?
  • Dawno nie byłam w Polsce, a już w 'stolycy' to w ogóle. Ile kosztuje +/- taksówka z Okęcia do Starej Miłosnej? Ktoś ma jakieś wyobrażenie?
  • Może któraś z Was się orientuje, czy jest w Warszawie korporacja taksówkowa w której mozna zamówić taksówkę z fotelikiem dla dziecka (od 9kg)? Ukradli nam samochód i nie bardzo wyobrażam sobie wyjazd gdziekolwiek z dzieckiem, wózkiem i dodatkowo naszym fotelikiem (bo co potem z nim zrobić???). Obdzwoniłam już kilka korporacji, ale te które znam akurat nie mają.. pozdrawiam M.
  • Muszę dostac się z Okęcia na dworzec Warszawa Centralna. Samolot ląduje o 21:30, pociąg mam o 23:00, więc chyba jedynie taksówką. Pomóżcie, brać tą z lotniska? czy lepiej zadzwonić? Jesli tak, na jaki numer? Zdąże wogóle?
  • TAXI(4)

Powiedzcie mi, czy jest w wwie jakaś korporacja, która ma foteliki dla dzieci? DZisiaj po raz pierwszy musiałam pojechać taksówką z małym dzieckiem i ze zdziwieniem stwierdziłam, że nie mają takiej opcji. Pani przyjmująca za każdym razem informowała mnie, że kierowcy nie mają obowiązku itd itp. Ale ja jako matka mam! Pojechałam trramwajem i się spóźniłam.
  • uwaga - wyleje swoje zale: musialam jechac taxowka z moim synkiem (16 miesiecy). pomijam fakt, ze zadna korporacja w warszawie nie ma fotelika samochodowego... ja mam swoj. dowiedzialam sie, ze w bayer taxi za pomoc w zniesieniu fotelika zaplace 10zl!!!! A niesc dziecko, plecak, torbe z ciuchami na przebranie + do tego kilkukilogramowy fotelik to troche duzo dla jednej matki... nie sadzicie??? oczywiscie - zrezygnowalam z zamowienia tej taxowki. pojechalam inna. pan byl mi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się