Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      korporacje

korporacje

(3 wyniki)
    • Bo jest zbyt dumny i niezależny.Przez to ponosi klęski i szybciej się zużywa. Tym paniom na kongresie to się chba coś przestawiło bo w znanych mi korporacjach rządzą same "baby".
    • Niedługo będę rozglądał się za pracą w międzynarodowych korporacjach i myślę powoli o tym, że codziennie czeka mnie prasowanie koszul itp. sprawy. Przy okazji pomyslałem szerzej o temacie wyglądu przeciętnego pracownika pracujacego w korporacji. Przykładowo fryzura. Jestem młodym facetem, który powoli zaczął juz łysieć, nie jest to dla mnie problem, na razie co miesiąc ścinam się na króciutko ale widząc na mieście wygolonych na gładko łysiejących facetów w garniturkach, zastanawia...
    • nie chce mowic jaka firma ale taka duza ze az strach o tym pisac czy tez ja w niej pracuje czy ktos znajomy, niewazne ale mozecie mi ufac ze to prawda. Widzialem procedury firmowe ktore mowia o innym traktowaniu kontrachentow/klientow ktorzy "lepiej" wygladaja od tych co gorzej,oceniajacymi sa ludzie najblizszego kontaktu obslugujacy. Od tego "jak kto wyglada" zalezy czy np dany uszkodzony produkt nawet przez niego zostanie mu wymieniony na nowy (ocena czy takowy moze ich do sadu ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się