Forum Regionalne Dolnośląskie Wałbrzych
ZMIEŃ
      korporacje

korporacje

(9 wyników)
    • Uczylam sie ciezko harowalam zeby miec dobra prace. I.. mam.. Ludzie czesto mi zazdroszcza, ze pracuje w korporacji znanej, ze mam pieniadze, ze ulozylo mi sie. A ja? Ja czuje ze moje zycie jest beznadziejne. Ze w ogole zycie nie ma sensu.. czlowiek haruje tylko, zostaje czesto w pracy po godzinach, zeby projekt skonczyc rozpoczety, zeby wszystko bylo zapiete na ostatni guzik, zeby team dostal dobra ocene.. Co z tego ze mam dobra prace, jak.. nie moge nawet zdecydowac sie na dziecko bo nie mi...
    • witam, jaka korporacja w tym miescie jest najtansza? dzieki
    • Czy macie swoich zaufanych taksówkarzy, takich z którymi zawsze idzie się dogadać i w razie problemu zabiorą więcej niż cztery osoby? Powiem szczerze że jak zadzwonię na jakąkolwiek korporację to przyjeżdża coraz większy burak... Potrzebuję namiar na normalnego taksówkarza w związku ze stałymi, dłuższymi kursami z powodu delegacji w pracy. Wszelkie obraźliwe komentarze sobie darujcie bo jest to zbędne... Z góry dzięki za info
    • Czy w korporacjach wałbrzyskich taksówek śa przyjęcia?
    • dzisiaj jechalem taxi bis i myslalem ze zrzygam sie ze smrodu i brudu w tej taxi-nie polecam
    • Witam Jestem młody , dyspozycyjny , prawo jazdy mam od 5 lat i od tego czasu stale jeżdżę samochodem. Znajomość obsługi komputera , szukam pracy jako kierowca kat. "B" lub innej ...
    • taxi(9)

z jakiej korporacji korzystasz najchętniej.
    • jak wsiadajcie do taxówki to sprawdzajcie na liczniku ile jest kasy. ostatnio się nacięłam, bo było juz na początku 12 zł! nie pomyślałam, że on tą cała kwotę doliczy. I za podróż ze Szczawna do tesco zapłaciłam 24 zł. moja wina teraz będę sprawdzać ile jest na wejściu do taxi kasy nabite.
    • 11 miejsc postojowych, ochroniarza, złotówkę za parking i niższe ceny za kurs dla przyjezdnych zapowiadają dzierżawcy postoju taksówek przed Dworcem Miasto w Wałbrzychu. Dwie korporacje Mini Taxi i Serce wygrały przetarg otwarty ogłoszony przez PKP. Przygotowano projekt zagospodarowania terenu, który zaakceptował Zarząd Dróg i Komunikacji. Najbardziej zadowoleni z takiej decyzji będą przyjezdni. Na postoju przed Dworcem dochodziło do oszustw i za kurs do Szczawna można było zapłac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się