Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      korporacje

korporacje

(5 wyników)
    • zaczelo sie na poczatku roku... pociaganie nosem gdy przechodzili kolo mnie, pomijanie mnie przy kazdej mozliwej okazji Martuniu to, Aniusiu tamto ja nie istnialam... bylam b dobra w pracy ale w teamie nie ulozylo mi sie , szefowa sie mnie bala na poczatku probowala wypromowac potem nie dawalo to rezultatu (brak zaufania szefa Dziadzia do mnie) dala spokoj, nie byla dla mnie zla chyba starala sie byc obiektywna i cos mi zalatwic... ale... potem jej ciaza i nagle wiele osob przeciwko mni...
    • Ciekawi mnie ten temat ze względu na moje zajęcia w pracy ostatnio [nie, nie jestem dziennikarką, pracuje w agencji reklamowej ;)]. Chciałabym wyrobic sobie zdanie na ten temat wpływu i działalności ogromnych koropracji międzynarodowych. Jak to wygląda z punktu widzenia etyki? Ekonomii międzynarodowej? A lokalnej? Antyglobalistów? Anarchistów? Szefów takich koropracji? Ludzi, którzy tam pracują? Klientów? Może ktoś może mi polecić lekturę? Opowiedzieć o swoich doświadczeniach? Ode...
    • czy ktos widzial bardziej bandycka organizacje, jesli chodzi o adeptow ???
    • Czy ktoś z was ma dosyć wieloletniej pracy w korporacjach ?
    • Kilka tygodni temu złożyłem wypowiedzenie z pracy. Zamierzam założyć własną działalność. Od dawna o tym marzyłem, ale im bliżej rozwiązania umowy o pracę tym bardziej się boję i obawiam o swoją przyszłość. W aktualnym miejscu pracy pracowałem 3 lata. W poprzednim też 3 lata. Zmieniłem pracę bo uznałem, ze nie mając szans na awans i nie rozwiając się będę stał w miejscu. Teraz też doszedłem do takiego miejsca, gdzie musiałem sobie odpoweidziec na pytanie „co dalej”....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się