Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      korporacje

korporacje

(3 wyniki)
    • Tak raz na pól roku mamy taki cyrk zjeżdża sie cała firma - centrala zagraniczna, centrala warszawska , oddziały spoza W-wy i "integrujemy się", zeby to szlag. Wczoraj znów miałam tę przyjemnośc :/ Całe szczescie ze moja ekipa najbliższych wspólpracowników i szefostwo (oprócz jednego buca, ale to szczegół ) jest fajna i chyba tylko dzieki nim to przezyłam . Ale cała reszta (poza pewnymi wyjatkami) to jakis cyrk z małpami na kólkach. Nie wiem kto gorszy - pajacujacy Francuzi z cent...
    • Dziewczyny - sprawa na CITO - ile kosztuje kurs taryfą z Dworca Głównego w Gdańsku na lotnisko, a dokładnie na ulicę Budowlanych? Ew która mogłaby zgarnąć mojego męża z pociągu i podwieźć chociaż kawałek? Jedzie załatwiać nam auto i dotrze przed 14 bo jedzie słonecznym i słonecznym chce wrócić, choć to akurat może być trudne. Ew ile czasu będzie jechał tramwajem/autobusem i jaki numer mu pasuje?
    • www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,66725,9086494,List_tygodnia.html trochę to takie okropne :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się