Forum Regionalne Mazowieckie Siedlce
ZMIEŃ
      korporacje

korporacje

(4 wyniki)
    • "Młodzi mają dosyć pracy w korporacjach" firma.onet.pl/1538931,wiadomosci.html i skąd ja to znam ? ;)
    • zg. z tematem uważam że to przesada. Korzystam z usług okazjonalnie, 2-3 razy w miesiącu, ale info od kierowcy sprzed 2 tyg. że mam zapłacić 15pln za prosty odcinek Milenium-Poznańska rozbroiło mnie. Podpowiem że w Krakowie za "otwarcie drzwi" taksometr wybija 3,5pln, w Warszawie wciąż są korporacje od 4pln na starcie. Czy tak wolno? Czy to lokalna polityka korporacji siedleckich?
    • Uważam, że Toyota to bardzo dobre samochody (marka tu nie jest ważna). Nie musi mnie nikt przekonywać do tego, żebym z chęcią nim jeździł. Jednak słyszę od dealera, że Toyota to doskonały samochód, dlatego, że Mercedes, BMW, Kia i Renault to nic nie warte marki, do tego oszukują, zawyżają cenę, nie dbają o serwis, olewają klienta. Słyszę, że Toyota jako jedyna montuje działające poduszki powietrzne, wniosła kluczową rolę w rozwój motoryzacji w Europie w latach sześćdziesiątych. Toyota...
    • Ile z budżetu państwa, czyli z podatków wszystkich Polaków wydaje się na spełnienie ustaleń konkordatowych. Czyli ile wydaje się na kościół katolicki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się