koszyce

(9 wyników)
  • Omijajcie trasę Rzeszów-Barwinek-Koszyce-Budapeszt. Po polskiej stronie droga zniszczona przez powodzie - po drodze kilka mijanek - szkoda czasu i zawieszenia.
  • Są jakieś duże supermarkety,hipermarkety itp w koszycach z odzieżą,obuwiem i innymi sklepami? Czy drogie są rzeczy w porównaniu do naszych polskich cen? Jakie to supermarkety, hipermarkety? Czy jest coś fajnego? a zoo w koszycach był ktoś? napiszcie prosze wszystko co wiecie:)
  • Rozważam wycieczkę do Koszyc - czy ktoś z forumowiczów może poradzić co ciekwego można tam zobaczyć, robić? Ile mniej więcej czasu zajmuje przejechanie samochodem trasy Preszów - Koszyce?
  • Koszyce(8)

Hey ^^ poszukuje jakichś ogólnych ale aktualnych wiadomości o Koszycach typu co ciekawego można tam zwiedzić i za ile , co watro zjeść i gdzie itd . Czy drogo jest tam w sklepach ? i w których opłaca się zrobić jakieś zakupy?
  • Czy był ktoś nad Zemplinska Sirava w tym roku? Jesli nie w tym to w ubiegłych latach:)Interesuje mnie to jakie wrażenia?Co tam można robić jak jest piękna pogoda i wtedy kiedy jej nie ma? A miasto Michalovce? Daleko jest do Koszyc? I gdzie warto jechać tak mniej więcej do 50 km w okolicach Zemplinskiej Siravy? Nie interesuje mnie zbytnio zwiedzanie zabytków itp. Raczej plażowanie,spacery,pływanie i jakies atrakcje dla dziecka w wieku 10 lat i dorosłych:)Czy zatrzymywał sie ktoś w Hotelu "SIRA...
  • Będę jechała tą trasą i czy na Węgrzech będę musiała kupić na nią winietę, tzn czy jest tam płatna autostrada a jeśli tak to jaka ma długość?
  • jaką trasą najlepiej dojechać samochodem z Krakowa do Mezkokovesd ??
  • Przygotowałem sobie plan wyprawy "Pociągiem po Słowacji" na sieciowym bilecie Slovak -26. Noclegi w akademiku w Bratysławie i internacie w Koszycach. Plan wyprawy. Baza wypadowa: Bratysława 1 dzień: Żylina, Bratysława (dojazd) 2. Trencin, Trnava 3. Komarno, Nitra 4. Bańska Bystrzyca 5. Bratysława 6. Brno [CZ] Baza wypadowa: Koszyce 7. Koszyce (dojazd z Bratysławy) 8. Preszów 9. Poprad, Levocza (autobusem), Spisska Nova Ves 10. Miskolc [HU] 11. Ujgorod [UA]/Michalovce lub Mu...
  • Jaka trasa byłaby najlepsze (najłatwiejsza/najszybsza) do przejechania pomiędzy Warszawą i Tokajem. Cy dam radę dojechać do Tokaju przed północą, gdy wyjechadę z Wawy ok. 15?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się