-
Omijajcie trasę Rzeszów-Barwinek-Koszyce-Budapeszt.
Po polskiej stronie droga zniszczona przez powodzie - po drodze kilka mijanek - szkoda czasu i zawieszenia.
-
Są jakieś duże supermarkety,hipermarkety itp w koszycach z odzieżą,obuwiem i innymi sklepami? Czy drogie są rzeczy w porównaniu do naszych polskich cen? Jakie to supermarkety, hipermarkety? Czy jest coś fajnego? a zoo w koszycach był ktoś? napiszcie prosze wszystko co wiecie:)
-
Rozważam wycieczkę do Koszyc - czy ktoś z forumowiczów może poradzić co ciekwego można tam zobaczyć, robić? Ile mniej więcej czasu zajmuje przejechanie samochodem trasy Preszów - Koszyce?
-
Hey ^^
poszukuje jakichś ogólnych ale aktualnych wiadomości o Koszycach typu co ciekawego można tam zwiedzić i za ile , co watro zjeść i gdzie itd .
Czy drogo jest tam w sklepach ? i w których opłaca się zrobić jakieś zakupy?
-
Czy był ktoś nad Zemplinska Sirava w tym roku? Jesli nie w tym to w ubiegłych latach:)Interesuje mnie to jakie wrażenia?Co tam można robić jak jest piękna pogoda i wtedy kiedy jej nie ma? A miasto Michalovce? Daleko jest do Koszyc? I gdzie warto jechać tak mniej więcej do 50 km w okolicach Zemplinskiej Siravy? Nie interesuje mnie zbytnio zwiedzanie zabytków itp. Raczej plażowanie,spacery,pływanie i jakies atrakcje dla dziecka w wieku 10 lat i dorosłych:)Czy zatrzymywał sie ktoś w Hotelu "SIRA...
-
Będę jechała tą trasą i czy na Węgrzech będę musiała kupić na nią winietę,
tzn czy jest tam płatna autostrada a jeśli tak to jaka ma długość?
-
jaką trasą najlepiej dojechać samochodem z Krakowa do Mezkokovesd ??
-
Przygotowałem sobie plan wyprawy "Pociągiem po Słowacji" na sieciowym bilecie
Slovak -26. Noclegi w akademiku w Bratysławie i internacie w Koszycach.
Plan wyprawy.
Baza wypadowa: Bratysława
1 dzień: Żylina, Bratysława (dojazd)
2. Trencin, Trnava
3. Komarno, Nitra
4. Bańska Bystrzyca
5. Bratysława
6. Brno [CZ]
Baza wypadowa: Koszyce
7. Koszyce (dojazd z Bratysławy)
8. Preszów
9. Poprad, Levocza (autobusem), Spisska Nova Ves
10. Miskolc [HU]
11. Ujgorod [UA]/Michalovce lub Mu...
-
Jaka trasa byłaby najlepsze (najłatwiejsza/najszybsza) do przejechania pomiędzy Warszawą i Tokajem. Cy dam radę dojechać do Tokaju przed północą, gdy wyjechadę z Wawy ok. 15?