06.10.09, 23:19
Hey ^^
poszukuje jakichś ogólnych ale aktualnych wiadomości o Koszycach typu co ciekawego można tam zwiedzić i za ile , co watro zjeść i gdzie itd .
Czy drogo jest tam w sklepach ? i w których opłaca się zrobić jakieś zakupy?
Obserwuj wątek
    • Gość: bartek Re: Koszyce IP: *.238.spine.pl 07.10.09, 10:05
      Generalnie nie jest to miasto, w którym można poszaleć w sklepach. Zwiedzać też
      jest nie bardzo co poza pięknym centrum (ale na to wystarczy kilka godzin).
      Proponuje wybrać się do Budapesztu, do którego z Koszyc nie jest przesadnie daleko.
      • agnieszka9922 Re: Koszyce 07.10.09, 16:45
        a jaka cena będzie za taka podróż??
        • lisia312 Re: Koszyce 07.10.09, 21:57
          no, 257 km, to niedaleko....
          • Gość: bartek Re: Koszyce IP: *.238.spine.pl 08.10.09, 09:05
            No tak i to nie jest przesadnie daleko, jeżeli podróżuje się samochodem. Ile
            będzie kosztować to zależy od środka transportu.
            • agnieszka9922 Re: Koszyce 09.10.09, 14:19
              a jak podróżuje się pociągiem bądź jakimś autobusem miedzy miastowym ?
    • Gość: laka Re: Koszyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 20:06
      W mieście do zobaczenia starówka polecam mecz hokeja jak ktoś lubi jak nie zna
      to też polecaam powinien polubić, poza miastem polecam jaskinie Domica-
      Aggtelellek ;
      • agnieszka9922 Re: Koszyce 13.10.09, 21:39
        a jak z cena biletu i dojazdem do tej jaskini ?? i czy polecisz jeszcze jakieś
        ciekawe miejsce?
        • Gość: laka Re: Koszyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 18:33
          Nie wiem ile czasu chcesz spędzić na Slowacji i jaki obszar zamierzasz zobaczyć
          - Na weekend polecam auto można dotrzeć szybko w wiele miejsc.To adres strony na
          której są opisy i zdjęcia wszystkich jaskiń na Słowacji także ceny,
          www.ssj.sk/jaskyne/spristupnene/domica/?lang=pl. Zawsze jeździłem
          samochodem więc nie wiem jaki inny dojazd polecić. Łódki w jaskini raczej nie
          pływają (niestety) przed jaskinią jest parking z którego jezdzi kolejka taka
          zabawkowa (frajda dla dzieci)na węgierską stronę. Jest też hotel plus coś na
          kształt spa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka