krajobrazy

(6 wyników)
  • witam bardzo chcialabym wyhaftowac ten krajobraz w niedalekiej przyszlosci, dlatego juz teraz zaczynam poszukiwania wzoru. czy ktoras z was jest w jego posiadaniu i zechcialaby sie ze mna nim podzielic? :) jesli tak to poprosze na maila gazetowego i z gory dziekuje www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/207ced8969a0732a.html
  • Tak jak w temacie, czy któraś z Was ma może wzory krajobrazów? Wiem, że jest to pytanie zbyt ogólnikowe, chodzi mi o głównie o las. Jeżeli będzie trzeba podam konkretne dzieła. Pozdrawiam
  • moze ktoras z was ma krajobraz toskanii.chce zrobic prezent babci..z gory dziekuje
  • Może ktoś ma ... Takiego ze śniegiem i światełkami w oddali Pachnącego świętami... Poproszę
  • szukam klucza do tego obrazka www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8e1f2a1c2a31d8ba.html z gory dziekuje
  • poszukuję wszelkich schematów przedstawiających Paryż, Francję czyli wszystkiego co francuskie :-) oczywiście przekopałam się przez starsze wątki o Paryżu ale prawie wszystkie linki tam podane są już nieaktualne :-( wdzięczna będę za każdą pomoc mój e-mail vladona@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się