krajobrazy

(4 wyniki)
  • Cześć dziewczyny :), dostałam od mamy zlecenie na duży krajobraz (minimum 30x40). Na obrazku mogą być domki, mosty itp. Ja już parę znalazłam ale różnie bywa z kopią i nie mam jeszcze tego co by zaparł mi dech ... Może dzięki Wam znajdę ten wymarzony :). Z góry dziękuję za pomoc.
  • poszukuję wzoru do tego krajobrazu: picasaweb.google.com/lh/photo/8n5QnyqSs1G1_ZnZ-SNItQ?feat=directlink Jest niedokończony bo gdzieś zawieruszył mi się schemat. Jeżeli któraś z Was ma go w swoich zbiorach będę bardzo wdzięczna za przesłanie na: miileenaa@gazeta.pl
  • poszukuję dużych krajobrazów!!! wodospady, góry. Bardzo proszę o pomoc! z góry dziękuje
  • Witam Poszukując schematu zrobiłam remanent w moich gazetkach i znalazłam kilka zdublowanych numerów. Zainteresowane hafciarki proszę o podanie na moją pocztę gazetową adresu i numeru gazetki którą jesteście zainteresowane. Ponieważ wkrótce wyjeżdżam na zasłużony urlop zgłoszenia będę przyjmowała do 23 sierpnia. - Złota kolekcja nr 1/2008 - "Wodospad" (górski krajobraz z wodospadem), "Sarnie figle" (rogaś z jelonkiem), "Gałązka magnolii" - Złota kolekcja nr 2/2008 - "Zamek nad rzek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się