Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Avon
ZMIEŃ
      kremowy

kremowy

(10 wyników)
    • hmmm wygląda zachęzająco, ale jak to z nim jest w pratyce? czy za taką cenę otrzymam cień, który będzie na prawdę dobry, czy zapłacę za to pudełeczko? Miała któraś, jakie rekleksje??
    • Czy któraś z Was używa? Co możecie o nich powiedzieć? Czy pozostają na powiekach długo? Czy są wydajne i jakich rozmiarów jest opakowanie?Z góry dziękuję i pozdrawiam.
    • Czy ktoś mi może podać do jakich kolorków szminek z UCR albo wygładzających z SPF15 są podobne te kolorki kremowej szminki za 9,90 z katalogu 03? Niestety, nie mam jej próbek, a klientka jest zainteresowana, no i jestem w kropce:/
    • używałyscie, czy warto?
    • Witam wszystkich cieplutko. Od jakiegoś czasu czytam forum ale odzywam się pierwszy raz. Chwalę kremowy żel pod prysznic, wg mnie ślicznie pachnie a zapach długo pozostaje na skórze. A co wy o nim myślicie?
    • dziewczyny które pomadki z avonu są waszym zdaniem dobre a które nie? ustalmy może skalę ocen od jednego do pięciu i jeżeli miałyście dany kosmetyk to postawcie ocenę, krótkie komentarze mile widziane. Co wy na to? :) -szminka ultra colour rich -błyszczyk glazewear -odzywcz szminka nabłyszczająca -obrotowy błyszczyk -połyskująca szminka nabłyszczająca -połyskliwy błyszczyk z odzywką -błyszczyk piaski pustyni -szminka wygładzająca usta -kremowa szminka do ust -połyskliwy błyszc...
    • Hej. Zawsze zmywam makijaz mleczkiem kosmetycznym a potem na to tonik. Chcialabym abyscie polecily mi dobre mleczko do calej twarzy. Nie jestem pewna ale Avon ma chyba tylko jedno mleczko a wlasciwie jest to kremowy "preparat oczyszczajacy" z serii hydrofirm. czy jest to takie normalne mleczko?? a moze polecicie cos innego?? Z gory dziekuje i pozdrawiam serdecznie.
    • Czy drugi płyn dostaje sie automatycznie, czy trzeba jakoś go zaznaczyć w zamówieniu? Niestety na stronie Avonu nie znalazłam informacji. Pozdr. Magda
    • Witam, Dzisiaj rano otrzymałam katalog 05/2004 i spieszę ze szczegółowym info. pierwsza cena - cena promocyjna druga cena - cena regularna AVON SOLUTIONS: - (NOWOŚĆ) wyszczuplający krem antycellulitowy 200ml - udoskonalona formuła obecnego kremu - modeluje linię ramion, napina i ujędrnia skórę, zmniejsza obwód ud o 2,5cm w 4 tygodnie, rzeźbi brzuch 35,90/59,90 - mleczko ujędrniające 19,90/29,90 - krem na rozstępy 29,90/49,90 - żel oczyszczający do ciała 17,90/29,90 - żel do pie...
    • chce sobie zamowic i nie wiem ... to ta ktora jest dostepna w promocyjnym zestawie z kosmetyczka i tyszem i błyszczykiem chce zamowic "Creamy ice" ale na jednej stronie maja taki wyraznie srebzystu koler a na innej juz jasno i fajnie bezowy jakie one wkoncu sa?? widzial je juz ktos??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się