kremowy

(26 wyników)
  • mam jasny (kremowy) kolor grnitura. Bede gosciem na weselu nie mlodym, stad moje pytanie jaki kolor koszuli pasuje do jasnego gajerka. Mam koszule jasna zieloną, białą, czerwoną, fioletową. Którą wziać. Wydaje mi sie ze biala to zly pomyl. Aha i jeszcze jedno slyszalme ze krawatów nie nosi sie do koszul z krotkim rekawem czy to prawda? Pytam bo jest cieplo a dlugi rekaw troche bedzie za goroąco. Z drugiej jednak strony nie chce zakladac krawata do koszuli z krotkim rekawem jezeli bedzi...
  • Co myslicie o takich garniturach (konkretnie surdut). Moj M zawsze chcial ubrac sie w cos takiego i twierdzi, ze slub to jedyna okazja. na poczatku nie bylam tym zachwycona, ale milo bylo popatrzec, jak sie M cieszyl, jak te jasne stroje mierzyl. surdut juz wisi w szafie. wystapimy w tym samym kolorze;)
  • czy do kremowej sukienki pasuje wyłącznie równie kremowe perełki? Mnie się bardziej podoba coś tego typu: img241.imageshack.us/my.php?image=330723xd6.jpg img72.imageshack.us/my.php?image=12ae2.jpg ale nie jestem pewna, czy cyrkonie nie są "zarezerwowane" dla śnieżnej bieli. Jak uważacie?
  • WITAJCIE KOCHANI :) MAM PYTANIE, JAK WIDZICIE GARNITUR MŁODEGO W KOLORZE KREMOWYM LUB ECRU Z DODATKAMI BORDOWYMI- BORDOWA KAMIZELKA, BUTY I KWATUSZEK W BUTONIERCE, SUKNIA MŁODEJ TEŻ ECRU BĄDŹ KREMOWA Z BORDOWĄ RÓŻĄ WE WŁOSACH, BEZ WELONU I INNYCH ŚMIECI, I BORDOWY BUKIET. CO MYŚLICIE O TAKIM ZESTAWIENIU?? POZDRAWIAM :) :)
  • dziewczyny potrzebuję opinii nt. poniższych stylizacji: [img]https://imageshack.us/photo/my-images/31/groom01.jpg/[/img] [img]https://imageshack.us/photo/my-images/99/groom02.jpg/[/img] N. będzie miał garnitur w kolorze ciemnej czekolady, początkowo miał iść w krawacie, ale potem uznaliśmy, że z musznikiem jest wygląda korzystniej. Problemem jest znalezienie musznika w kolorze ciemnej czekolady, jak na razie udało nam się kupić musznik w kolorze jasnego brązu, w którym N.też wygląda korz...
  • Czy do kremowej sukienki będzie pasować biała biżuteria? Podoba mi się branoletka i kolczyki z tego kompletu www.stylea.pl/komplety/nowoczesne2/kwiat_wyobrazni_ii_komplet,p1837649876 ale sukienka wygląda tak www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/420c1ebe97445d88.html I wydaje mi się, że nie będzie to dobrze wyglądać razem, ale potrzebuję potwierdzenia:) albo zaprzeczenia:)
  • Mój ślub już za miesiąc. Tak jak napisałam sukienkę mam jasnozłotą i proszę o poradę w kwestii dodatków. Myślę o kremowych butach i kremowym bolerku... Czy to dobry pomysł? A co z biżuterii?
  • No własnie, poszukuję takich kwiatów do wpięcia we włosy. Chciałabym, żeby te kwiaty znalazły się rówież w bukiecie. Na razie przychodzi mi do głowy tylko storczyk, ale nie mam pojęcia z jakimi kwiatami mozna go połaczyc w bukiecie. A ślub juz 1 października. Będę baaardzo wdzięczna za pomoc.
  • Hej, idę na wesele jako osoba towarzysząca i kupiłam sobie sukienkę ecri, taką kremową. Mama mi powiedziała przed zakupami że nie może być białej, żeby nie przyćmić panny młodej, więc uznałam że kremowa może być. Jest do kolan. Ale teraz przejrzałam parę wątków na różnych forach i się wystraszyłam bo na niektórych piszą że w erci też nie wypada. Wiem że młoda będzie miała białą. Więc może nie będą na mnie krzywo patrzec? :( Jak myslicie?
  • Widziała może któraś z was taką w salonach/sklepach Warszawy? Chodzi mi o proste "A", najlepiej bez ramiączek. Słub mam cywilny, nie chcę wywalać dużej kasy na sukienkę i wolałabym najpierw przymierzyć zanim (i jeżeli w ogóle) np. zdecyduję się uszyć. Dzięki z góry za pomoc.
  • moze wyda wam sie to glupie ale czytajac ogloszeni ze sprzedaza sukien slubnych czesto pojawialo sie w kolorach ekri i kremowa suknia .jak myslicie ktory kolor jest ciemniejszy ekri czy kremowy ???????????????????????
  • Mam taki problem mam zawiadomienia dla znajomych z licemu w oryginalnych kopertach (malych kremowych) i bede im je wysylac poczta. Czy powinnam zaadresowac ta ladna koperte czy tez wlozyc ja w zykla biala i dopiero na niej napisac adres i nakleic znaczek Co radzicie?
  • Witajcie, Podczytuję Was od pewnego czasu i zdecydowałam się napisać. Mój ślub odbędzie się w czerwcu przyszłego roku. Powoli zaczynam się brać za planowanie wystroju sali itp. Oto moja aktualna kolorystyka planowana. [img]https://img151.imageshack.us/img151/2284/bukiety2.jpg[/img] Mam dylemat czy nie jest za ciemno... kolory są zdecydowane dosyć. Głowny aktualnie problem dotyczy serwetek waham się między zielonymi a kremowymi. Może ktoś obiektywny mi pomoże w wyborze :). Będę wdzięc...
  • Cześć dziewczyny! Zaczynam mieć dylemat kwiatowy i jestem ciekawa waszych opinii. Suknię mam w kolorze krwi (czerwone wino, lub bordo, jak kto woli), jest na cieniutkich ramiączkach które z tyłu przechodzą w gorsetowe sznurowanie (bardzo ładnie z tyłu to wygląda i pięknie eksponuje plecy), suknia jest rozszerzana u dołu ale przylegająca wokół talii i bioder. W sumie dość skromny, elegancki krój. Marzy mi się skromny bukiet, kilka kwiatów. Od początku myślałam o różach w kolorze...
  • Wybrałam sukienkę - inną niż zamierzałam. Runęła moja cała koncepcja dodatków. Nie wiem teraz ani jaki bukiet, ani jak upiąć włoski... Dodam, że nie jestem zbyt wysoka (164) ani nie mam za długich włosków (jestem w trakcie zapuszczania) www.suknieagnes.pl/kolekcje/k3/kol3-01-2.htm (sukienka z lewej)
  • Wybieramy sie na wesele, kupilam zlota sukienke, maz ma brazowy ładny garnitur ale nie bardzo wiem jaka koszule i krawat mu kupic zebysmy razem wygladali dobrze - zazwyczaj mam pomysly ale jakos nie teraz ps. mam tylko tydzien aby kupic ;)pomozecie?
  • czy któraś z Was natknęla się może gdzieś na bukiet w kolorze ecru-złotym?Tak mnie jakoś natchneło że pasowałby do mojej sukienki, będę wdzięczna za zdjątka
  • Stylistek już zapytałam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=652&w=12306996 Teraz Was poproszę o radę ! Jaki garnitur do sukni ecru ?
  • Witam W kwietniu ślub i dość skromne wesele na 45 osób, jakiegoś specjalnego balu nie będzie, a więc specjalna suknia dla mamy niepotrzebna.Moja mama zresztą nie nosi sukienek, nawet spódnice rzadko. Jednak na tę okazję wymyśliła dla siebie modną teraz tulipanową, na karczku, z drapowaniem na biodrach spódnicę + krótki, wiązany żakiecik z marszczonym kołnierzem.Materiał kupiła lekko połyskliwy w kolorze wrzosowym.Ma jednak wątpliwości czy taki krój pasuje 45 letniej niewysokiej i drobn...
  • to sukienka www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0293318307b22d5c.html a o czyms takim mysle www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c50f7fadac544883.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f2f68b6194b4d1c7.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się