kremowy

(6 wyników)
  • Pytanko mam odnosnie kremow. Czym różni się ten krem www.oriflame.pl/prod/catalog/SkuDetailUA.jhtml? buttonProdMoreInfo1189=Wi%C4%99cej+info&SKUID=1189&PRODID=1189 od tego www.oriflame.pl/prod/catalog/SkuDetail.jhtml?buttonProdMoreInfo4903=Wi% C4%99cej+info&SKUID=4903&PRODID=4903&CATID=scOriflame i przede wszystkim który jest lepszy na mróz? ---- gg 5063371 email: daga76@o2.pl
  • Witam, widziałam w nowym katalogu kilka ciekawych cieni, ale nie chcę kupować na podstawie ładnych opakowań, co powiecie na temat: Giordani Gold Couleur Eternal albo Kremowe cienie do powiek w ołówku Giordani Gold, Paletka do makijażu oczu Giordani Gold. Interesują mnie cienie złote i zielone. Proszę wyraźcie swoją opinię, bo nie wiem które są trwałe, nie kruszą się i nie zwijają. Dzięki za pomoc
  • jakby ktos liczył na jakieś nowe dostawy, bądź niektóre kosmetyki z listy poniżej...to powodzenia....po prostu no comment... Niedostępny - termin nieznany: 10026 MUS DO CIAŁA 125 ML 10040 WODA TOALETOWA LANDRYNKA 30 ML 10392 GORDANI GOLD - KREMOWA KREDKA DO POWIEK 1.4 G 10393 GORDANI GOLD - KREMOWA KREDKA DO POWIEK 1.4 G 10395 GIORDANI GOLD - LUKSUSOWY BŁYSZCZYK 5 ML 2111 CYTRUSOWA MASECZKA REGENERUJĄCA ROZDWOJONE KOŃCÓWKI 2143 SWEDISH SPA - UJĘDRNIAJĄCY ŻE...
  • Nr katalogowe 15156-15160 Poręczny podkład w sztyfcie o kremowej konsystencji łatwo się rozprowadza i nie pozostawia smug. Technologia 2 w 1 łączy właściwości doskonale kryjącego podkładu oraz dobroczynne działanie składników odżywczych. Nie zatyka porów. 10 g Kremowa warstwa wewnętrzna: ochrona Witamina E o działaniu przeciwutleniającym koi i chroni skórę. Warstwa zewnętrzna: doskonałość Dzięki właściwościom doskonale kryjącego podkładu nadaje skórze jedwabistą gładkość i matowy ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się