Forum Kobieta Styl pozostaje
ZMIEŃ
      kremowy

kremowy

(3 wyniki)
    • Uwielbiam jasne kolory - w szczególności biały. Ubieram się w pastele bez względu na porę roku, a ciemne ubrania 'wykańczam' białymi dodatkami. Ale kiedy szukałam ostatnio białej torebki panie we wszystkich sklepach stwierdzały że to nie modne, bo idzie zima i należy stonować kolory. Co wy na to? Bo zastanawiam się prawdę mówiąc czy mam ulegać presji jesienno - zimowej, stonowanej mody i wdziewać smetne kolory, skoro ich nie lubię?
    • porady:)Niestety nie mam zdjecia,ale moze kiedys Was uracze nim:) Mam klopot,bo nie wiem jaka bluzke skompletowac do niego.Wdzianko (zakiet+spodnica) jest w kolorze ala czekolady z cekinami:))Tak sie zastanawiam czy bedzie do tego pasowala bluzka kremowa czy moze cos w rodzaju turkusu???Spodnica jest u dolu strzepiasta,wiec chyba pasuje by bluzka byla gladka bez zbednych fredzli....co myslicie o tym??Doradzcie:) A karnacje mam jasna i fryz bede miec blond balejarz,wiec niechce jakos...
    • Kremowa, olowkowa w styku JKennedy:) www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/19b42bbf8264a26f.html jedwabna, odcinana pod biustem www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9e643295bc546b10.html jutro wkleje reszte bo ciezko u mne to wszystko dziala:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się