-
Witam
Planuję zakup nowych firanek i może pomożecie mi Drogie Panie rozstrzygnąć parę dylematów.
Po pierwsze, czy kremowe firanki pasują do białej elewacji domu, bo ja mam wrażenie , ze raczej do takiej w odcieniach żółtego, lub podobnego pastelowego.
Po drugie czy do okien ze szprosami(podwójne, jakby dwa okna złączone) pasują jakieś fikuśne upięcia, asymetrie, ekrany itp. , bo ja mam wrażenie, że raczej prosto wiszące ewentualnie podpięte po bokach, lub związane w środku.
Jakie są już...
-
kuchnia polaczona z jadalnia i salonem w ksztalcie litery L wszystko,kuchnia w krotszym boku,niewidoczna z salonu.Na calosci podlogi gres polerowany w kolorze bardzo jasnego bezu.Meble kuchenne w kolorze kremowym na wysoki polysk,blaty granit shivakashi,ten sam granit na scianach w okolicach kuchni idukcyjnej i naroznego zlewozmywaka.Jadalnia- stol i krzesla rattanowe w kolorze tabak,w salonie naroznik rattanowy tabak z kremowym obiciem(chyba).
A teraz prosba o pomoc;)
Na jaki kolor i jak p...
-
Kupuję bardzo dużo jogurtów, córka zjada ich całe tony. Wydaje mi się, że to tylko złudne poczucie zdrowego odżywiania, bo ileż tam dodatków, chemii i cukru. Czy taki jogurcik zrobiony w tym ustrojstwie jest :
-kremowy/rzadki
- zbliżony smakiem do naturalnego kupowanego w sklepach/zupełnie różny od kupnych
- jakie są podobieństwa i różnice
- w jaki sposób można zrobić jogurt smakowy
Bardzo proszę o wypowiedzi, bo poważnie zastanawiam się nad kupnem takiego ustrojstwa
...
-
Zamierzam urządzić swoją łazienkę w brązie i kremie. Jestem
zdecydowana na brązowe meble. Zastanawiam się nad płytkami a
dokładnie nad ich ułożeniem:
1) brązowa podłoga, ściany krem,
2) kremowa podłoga, doł ściany brąz, góra znów krem
3) cała łazienka kremowa, jedna ściana przy wannie narożnej brązowa
4) brązowa podłoga, kremowe ściany + jedna ściana przy wannie w
brązie
5) cała łazienka kremowa, pośrodku ścian wąski brązowy pasek
6) brązowa podłoga, kremowy dół ścian, b...
-
Mam pytanko odnośnie czyszczenia kanapy. Niedawno zostałam właścicielką
jasnej kremowej kanapy z alkantry - na własne życzenie zresztą :) Zastanawiam
się czym to czyścić, bo podejrzewam, że zbyt długo takie ładne nie będzie;
chyba przede wszystkim zakurzone. I znając życie coś się może przypadkiem
rozlać itp.
Czy są jakieś specjalne środki to czyszczenia tego materiału?
Dzięki za pomoc, pozdrawiam.