Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      kremowy

kremowy

(6 wyników)
    • Poszukuję drzwi dobrej jakościjak w tytule. Wszędzie są tylko białe lub "drewniane". Pomóżcie mi znaleźć. Pozdrawiam Majka
    • Mam pytanie... jedna ze scian w przedpokoju zdobiona jest płytka klinkierową koloru blado- różowo- kremowego pomózcie mi w doborze koloru pozostałych ścian:) zaznaczam że płytka jest chropowata stylizowana na starą... Z góry dziękuję
    • Potrzebuje pomocy, to znaczy porady. Jak sie sprawuja meble obite materialem mikrofibrowym( taki jakby zamsik, sprzedawca rzucil z dumna mina - amerykanski mikrofiber, zwarty w watku i osnowie, nie bedzie sie brudzic)). Upatrzylam sobie dosc zgrabna kanape naroznik, kolor dosc pasujacy-ciemna zielen, ale nie wiem jak bedzie sie sprawowac ten material. Nie ma dzieci i zwierzat w domu, ale pan domu ma swoje ulubione, stale miejsce- na kanapie.Siedzi na niej dlugooo i bbb czesto. W...
    • Nie wiem jak skomponować swój pokój. Mam pokój od strony płn-zach. Wymarzyłam sobie taki pastelowy wrzos, pastelowy fiołek lub pochodne fioletu. Jakim kolorem mogłabym pomalować część ścian,żeby grały kolorystycznie z fioletem?I w jakich kolorach mają być dodatki typu załony, dywan? Meble i podłoge mam w kolorze buku, jasnego dęba.
    • No i maluję, maluję swój domek farbami Duluxa i efekty są różne. Z koloru magia mango zrezygnowałam - za jaskrawy i jednak wpada nieco w róż. Jestem zadowolona z szafranu - kolory świata i once - piasek bali i miodowe złoto. Sypialnię chcę pomalować na kremowe mango - dość spokojny kolor i chciałabym coś podobnego, ale ciut jaśniejszego do salonu i żeby to była matowa farba, więc raczej kolory świata - zastanawiam się nad pastelową orchideą i pastelową morelą(chciałabym kupić test...
    • Czesc Ostatnio wyrównywałem ściany zaprawą gipsową GOLDBAND-u. Najpierw kupowałem ją w sklepie jednak w jednym z hipermarkiecie okazało sie ze jest troche taniej wiec przerzuciłem sie na zakupy tutaj. Jednak okazało sie ze ma ona (ta z hipermaketu) całkowicie inny kolor (bardzie szarawy). Z ciekawości spytałem sie w sklepie co jest grane. Otrzymałem odpowiedz ze w hipermarkecie jest gorszej jakosci wiec i mniej kosztuje. Czy ktos to sprawdzał lub ma na ten temat swoje zdanie?...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się