Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      kremowy

kremowy

(28 wyników)
    • Od dawna poszukuję dobrych, kremowych w konsystencji cieni do powiek, które nie znikają po godzinie i co najważniejsze - nie wchodzą w zmarszczki wokół oczu. Bardzo proszę o polecenie paletek lub po prostu marek, będę wdzięczna za przybliżone ceny. W co warto zainwestować?
    • kupilam kremowe cienie dobrej firmy, nałozylam na bazę artdeco- i..? po pol gdzinie z cienia nic nie zostalo, znikł z powieki i zebral się w załamaniu....czy jest jakis inny sposob by kremowe trzymaly się na powiece?
    • Witam mam kremowe cienie Revlona, w sobotę idę na wesele i chcialąbym żeby były jak nadłuzej na powiekach, co zrobić?
    • na zimę?? Który polecacie?
    • ...który będzie mało widoczny, ale skutecznie zmatowi i ładnie wchłonie się w głąb skóry. Do tej pory używałam MF Colour Adapt, ale zauważyłam, że on sie nie wchłania w skórę, tylko maże się po niej i nie fajnie to wygląda. Aha używam odcienia naturalnego.
    • Pare dni temu ogladalam "babski" program w dunskiej telewizji, gdzie na temat kremow wypowiadal sie specjalista dermatolog. Panie chcialy sie dowiedziec czy jest sens wydawac fortune na kremy z "najwyzszych polek" czy tez moze dla samej skory jest to bez znaczenia. Wypowiedz pana doktotra zaskoczyla mnie - stwierdzil bowiem, ze dla zdrowotnosci i kondycji skory nie ma znaczenia czy wybierzemy krem z tutejszego "rossmana" czy tez n-razy drozszy preparat HR, Shiseido, Chanel czy pod...
    • ten make-up jest rewelacyjny!szczególnie"chłodne pastele"-najmodniejszy trend w tym sezonie!tak trzymać!ale, ciekawe, dlaczego 'Avanti' wraca do używania kosmetyków z tzw. wyższej półki?przecież po dyskusji przy artykule make-upu Isa Dory, w numerze lipcowym użyto głównie kosmetyków marek polecanych przez czytelniczki, tj.Isa Dora, Artdeco, Pupa i Bourjois.skąd ten nagły zwrot? czy zadziałało silne lobby zachodnich firm?ciekawe, dlaczego nie wspomina się nic o firmie Kanebo, La Pra...
    • Hej dziewczyny ! chcialabym sobie kupic jakies dobre cienie.zastanawiam sie nad tymi www.allegro.pl/item119731545_bourjois_suivez_mon_regard_cien_sypki_najt aniej_.html#photo albo nad www.allegro.pl/item121418021_ruby_rose_szkatulka_duzy_zestaw_wyprzedaz. html. albo www.allegro.pl/item119727913_kremowe_cienie_12_w_1_za_9_99_plus_gratisy_.html#photo Ktore uwazacie za lepsze?Jakie lepiej sie sprawdzaja,te sypkie,kremowo- pudrowe czy kremowe??? dzieki za wszystkie rady! Po...
    • Jak na moj gust jestem typem w chlodnym kolorze, raczej latem. W związku z tym mam pytanie czy lato wygląda korzystnie w delikatnym kremowym kolorze ??? Prosze Was o szybka odpowiedź, bo chcę sobie kupić kurtke w tym kolorze i mam dylemat. Z gory dzieki
    • Witajcie. Bardzo prosze czy możecie mi wyjasnic co oznacza: podkład kompaktowy, puder transparentny ?? Jesli tak to czy mozecie polecić jakies kosmetyki, które właśnie będa takie. Dzięki. Jestem laikiem i naprawdę sie na tym nie znam.
    • Nigdzie nie mogę dostać szminki w kolorze beżowym.... Jestem rudawa (włosy ciemny blond z rudym połyskiem) i mam jasną cerę, używam brązowego różu, złotawych w odcieniach kosmetyków i bardzo to pasuje do mojego typu urody. Jakoś nie podobają mi się błyszczące usta, więc błyszczyki omijam. Ale tak bardzo chciałabym mieć jakąś beżową szminkę:( Najbardziej odpowiada mi efekt taki jak po szmince Rimmel Lasting Finish- bez brokatu, bez drobinek, kremowy i delikatny połysk, kryjąca szminka. M...
    • Piszcie jakie szminki Wam najbardziej odpowiadają.Jakich firm, jaki rodzaj- kryjące,transparentne itd.
    • hej! zamiast obiecanego pudru w kamieniu, dostałam przez pomyłkę puder w kompakcie 2w1 i nie za bardzo wiem, jak go używać. czt powinnam moczyć załaczona gąbeczkę, czy może na sucho?? Chciałabym go uzywac do poprawek w ciągu dnia, tak jak do tej pory uzywałam zwyklego pudru w kamieniu.
    • Dobre, trwałe, nie wałkujące się i nie zbierające w załamaniach powiek - nie perłowe (raczej z tych satynowych, połyskujących lub matowych). Z każdej półki cenowej - ja też walczę z osypującymi się cieniami i postanowiłam wytoczyć inne działo w postaci cienia w kremie. Pozdrawiam i czekam na sugestie.
    • no właśnie?? używam do tej pory Max Factora, ale jest matowy. A chciałabym coś, co się może nie tyle błyszczy, ale rozświetla twarz... Może powinien zawierać błyszczące drobinki?? Z Bourjois jakoś nie mogę sobie dobrać koloru... :( poradźcie coś proszę!
    • kącik oka jasny połyskliwy - jaki cień to zrobi? Chodzi mi o rozświetlenie wewnętrznych kącików oczu, podobno dodaje to świeżości.
    • dziewczyny polecam nowa serie do wlosow zniszczonych, seria wygladzajaca takie opakowanie kremowe, przetestowalam szampon i odzywke na moich rozjasnianych wlosach i sa jak nigdy gladkie i miekkie i bez bolu je rozczesuje, wczesniej uzywalam tej granatowej serii
    • ostatnio niechcący robiłam różne eksperymenty i wyszło mi na to, że właściwie nie ma różnicy,jakiego specyfiku użyję do mycia ciała pod prysznicem: czy to będzie żel pod prysznic, jakieś żele-kremy, zele-olejki, mydło w płynie, czy w końcu płyn do kąpieli (pomijam temat peelingów- cała historia!). po latach używania produktów znanych firm (nivea, dove, avon, palmolive, fa), przerzuciłam się na tańsze (cien, apart, itp skóra reagowała tak samo- czyli nijak,za każdym razem czułam się św...
    • Czy warto zainwestować w cienie tej firmy? Kuszą mnie takie kremowe,ale niw wiem czy warto?
    • Czy może któraś używała cieni do oczu w formie kremu, nie wiem jak to dokładnie nazwać, ale nie są to sypkie cienie, chodzi mi głównie o firmę Margaret Astor.Ale może uzywałyście cieni innych firm. Jakie one są w praktyce. Czy trzymają się dłużej.Dzięki i pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się