Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      kremowy

kremowy

(43 wyniki)
    • Kochane kobietki, jak myślicie jaki kolor dodatków jest stosowny na komunię. Dodam, że jestem dość bladawa a sukieneczkę mam w kolorze kremowym, ecri coś w tym stylu. Materiał wzorzysty ( wytłaczane kwiaty). Jaki kolor bucików ,biżuteri coś dla rozweselenia tej sukieneczki. Dziękuje za ewentualne rady.
    • Witam serdecznie.Pierwszy raz piszę na Tym forum chociaż przyznam ,że codziennie czytam.Chciałabym ,żebyście mi doradzili jakie dodatki (szalik,rękawiczki,czapka)pasują do kremowej kurtki.Posiadam taką zimową kurtkę przed kolana, z kapturem.Czy czekoladowy brąz będzie odpowiedni?
    • zastanawiam sie czy pasuje isc na wesele w czerwonej sukience jacqulin riu w kremowe groszki za kolanko z delikatnego zwiewnego materialu (nie bawelniana) z kokardka pod biustem, czerwone szpilki...
    • Czarna szara czy kremowa? Trzy kolory do wyboru - nie wiem na ktora sie zdecydowac. fotoforum.gazeta.pl/3,0,1699331,2,1.html
    • fotoforum.gazeta.pl/3,0,1216357,2,1.html jeśli nie, to czy macie na oku coś w podobnym stylu..?
    • Mąż kupił sobie jasnokremową koszulę w prążki. Niestety mankiety nie są zapinane guzikami. Chciałabym sprezentować mu na imieniny spinki ale zielonego pojęcia nie mam jakie najbardziej będą pasować. Czy dobiera się je w tym samym kolorze co koszula czy wręcz przeciwnie? Doraźdzcie proszę...
    • Szukałam sukienki, ale niczego ciekawego nie znalazłam. Teraz zastanawiam sie nad zestawem kremowo-bezowa spodnica, lekko rozszerzana za kolano plus biała bluzka. Wiem, że są to kolory niby zarezerwowane dla panny młodej, ale styl inny. Co myslicie?
    • Wczoraj jakiś sku......,specjalnie przyspieszył jadąc samochodem gdy stałam na przejściu;'-((Mój pech, że stałam blisko paskudnej kałuzy,a właściwie blotnej brei;-((i mój nowy , elegancki płaszcz ma cały dół w plamach, ktore niestety nie dały sie wyprać;-((Prałam w Perle,ręcznie.Może spróbowac wyrać w czymś silniejszym np płyn do mycia naczyń ( ponoć pomaga na uporczywe plamy ).Co może wywabić plamy z blota?
    • Dziewczyny, jeżeli widziałyście gdzieś (w Warszawie, na ebayu, allegro, w sklepach internetowych etc.) dużą torbę w kolorze jasnoszarym, a ewentualnie kremowym, kość słoniowa...itp., to proszę dajcie znać. Jest tylko jedno ograniczenie - nie może być z ekologicznej skóry (no chyba, że będzie super ładna) - najchętniej matowa skóra, ale może też być zamsz, skóra lakierowana, płótno etc. Będę bardzo wdzięczna za wszelką pomoc:)
    • szukam klasycznego kremowego trenczu przed kolano, wiazanego w pasie, obowiązkowo klapy; czy są już takie w sklepach? jakie ceny ?
    • ... z długim uchem -- torby poszukuję! :) Może widziałyście gdzieś coś takiego? Duża, pojemna, jasna torba ze sztucznej skóry (prawdziwa nie wchodzi w grę), bez przesadnych ozdóbek, dość pakowna, żeby pomieścić niewielkie zakupy, ale jednak bardziej elegancka od zwykłej reklamówki.
    • co do nich? macie moze jakies zestawy? z gory dziekuje
    • photos03.allegroimg.pl/photos/oryginal/611/33/56/611335686 photos03.allegroimg.pl/photos/oryginal/614/35/87/614358718 zależy mi na czasie
    • Kupiłam sobie, lakierki, na zdjęciu białe, ale są kremowe, fajny, niski, bardzo wygodny obcas. Jakie dodatki byście do nich założyły? Mam fajną apaszkę w podobnym kolorze. Myślałam jeszcze o kolczykach. img84.imageshack.us/img84/6641/butyij6.jpg img136.imageshack.us/img136/9343/buty1ks0.jpg img136.imageshack.us/img136/4040/buty2kf0.jpg
    • czarny z białym to moje lubione zestawienie. a co sadzicieo dodaniu do tego ecri (lub kremowego) Pasuje? czy biel i kremowy naraz nie za bardzo? wydaje mi sie ze biel traci wyraz przy kolorze kremowymm a kremowy wyglada na pozolkniety moze sie myle jakie sa wasze wrazenia?
    • Wybieram się w styczniu na dość duży bal karnawałowy, no i mam dylemat: czy do ciemnej spódnicy w kolorze ciemnogołębim kremowy gorset jest odpowiedni? Zapewniam, że kolorystycznie jet to O.K., tylko czy kremowy gorset jest odpowiedni na bal karnawałowy? Co o tym myslicie?
    • moja mama idziena wesele i ja zresztą też i ma problem bo ma jasny kostiumik..spodniczke i zakiecik.. wszystko jasne ale nie białe...takie kremowe..jaką bluzke doradzicie pod taki zakiecik do tego kostiumiku?jaki kolor i krój mniej wiecej..prosze o pomoc i jeszcze jedno:czy pasuja do tego kostiumiku czarne buciki i czarna torebka ? z góry dzieki!
    • Dziewczyny, poradźcie proszę:) Wybieram się w sukience i butach z linku na ślub i wesele. Teraz już nie dam rady nic innego kupić, zatem muszę wykorzystać te rzeczy. Podpowiedzcie jakie dodatki byście to tego założyły:) Z góry wielkie dzięki:) img18.imageshack.us/i/img7682m.jpg/
    • A szukam płaskich, takich bardziej sportowych kremowych balerinek. Mogą być z beżem. Może ktoś widział? Alebo ewentualnie mokasyny kremowe - też takie o sportowym fasonie bardziej. No kurczę, nic nie znalazłam:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się