Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      kremowy

kremowy

(8 wyników)
    • Potrzebuję dla mojej córeczki na chrzest do sukienki na ramiączka MiniNiebo ładnego body z długim rękawem w kolorze kremowym rozm. 74 (12 mscy) z kołnierzykiem (Warszawa i okolice).
    • Potrzebny dość pilnie - najlepiej gładki i zapinany na suwaczek. Z góry dziękuję za wszelkie pomysły.
    • Przesyłka z kurtką jeszcze do mnie nie dotarła ale w międzyczasie chciałabym dokupić czapkę, szalik i rękawiczki do kompletu. Macie jakieś pomysły? Co by tu mogło pasować? Przejrzałam ofertę na allegro i nic mi nie wpadło w oko.
    • Prosze doradzie jaki kolor naroznika wybrac do salonu zbyt pospolitego bo kolory scian kremowe , dwa pasy brazowe meble venge . Ze wzgl. na dziecko musze wybrac cos ciemniejszego myslałam ze znow braz i poduszki jasne ?ale bedzie monnotonie moze zielen licze na Wasz dobry gust allegro.pl/zestaw-wypoczynkowy-naroznik-hollywood-ekskluzywny-i2958922354.html
    • okna mam od zachodu czyli przez większośc dnia jest bardzo jasno, po południu można oszaleć tak słońce świeci. jeśli zdecyduje się na rolety ( www.allegro.pl/item529057460_rolety_w_prowadnicy_szybko_kazdy_ wymiar_producent.html ) w rachubę wchodzi tylko kremowy kolor więc odetnie ciut słońce ale w pokoju i tak bedzie jasno, może więc zdecydowac się na żaluzje montowane na szybie takie jak te www.allegro.pl/item523268298_zaluzje_tanio_i_solidnie_ramzes.html będzie odrobinę ciemn...
    • w zeszłym tyg. widziałam w 5-10-15 śliczne jesienne kombinezoniki, jeden z nich kosztował 40 zł- bez butków i rękawiczek, drugi 50 zł z butkami i rękawiczkami. oba były z polaru w kremowym kolorze. natomiast na allegro też można kupić kremowy, polarowy kombinezonik z rękawiczkami i zakrytymi stupkami aukcja.onet.pl/show_item.php?item=65303549 czy któraś z was ma ten kombinezonik z allegro??? czy jest on tej samej grubości co kombinezony z 5- 10- 15??? ten na allegro jest z H&...
    • Dobrych jakościowo ciuszków dla dzieci???? Czy jeszcze wogóle we wrześniu będą wyprzedaże??? Proszę o pomoc.
    • A no właśnie. Piękna reklama- dzieciaki w kąpieli- przemówiła do mnie. Kupiłam dla siebie. Szukałam na stoisku z kosmetykami dla dzieci i znalazłam. Kupiłam i zaczęłam lekturę. Butla dość duża, ale na całej jej powierzchni nie znalazłam ani jednej wzmianki, że produkt ów przeznaczony jest DLA DZIECI. W końcu doznałam olśnienia: albo to jest produkt dla dorosłych, albo dla dzieci ,ale nie dostał potrzebnych atestów itp. Bo jak wytłumaczyć fakt, że myląca jest reklama( ale to od biedy można wyb...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się