kreta

(12 wyniki)
  • Dzień dobry; Proszę o informację na temat tylko przelotów z Krakowa, Katowic lub Rzeszowa na Kretę. Czy znane są dni w których będą odbywać się loty regularne lub charterowe z w/w miast w okresie letnim na Kretę (lotniska w Chanii i Heraklionie)???. Proszę o informację na temat regularnych połączeń przez linie lotnicze, chartery przez biura podróży. Jak najtaniej można się dostać na Kretę w okresie letnim. Z góry dziękuję za podpowiedź.
  • Mam szansę spędzić fajny urlop na Krecie , ale niestety koszt przelotu znacznie przekracza koszt calego pobytu. może ktoś wie jak tanio dolecieć na Kretę. Może być z przesiadką. Wszystko co znalazłem nie wychodzi taniej 200 euro na osobe w jedną stronę. Pomóżcie, bo szkoda fajnej okazji.
  • jak tanio dolecieć na Kretę w czerwcu ? znalazłam połączenie wizzair z Krakowa do Heraklionu (za 500 euro za 2 osoby), może ktoś zna inne, najchętniej z W-wy ?
  • bardzo proszę o jakieś info nt lotów na kretę, najlepiej chania.czy któraś z tanich linii lotniczych lata z Polski, może jest możliwosc wykupienia samego lotu w biurze podróży-jakim? jak najprościej się tam dostać? dzięki
  • prosze o informacje jakie duze jest lotnisko w Heraklionie, jakie sa ceny, co oplaca sie kupic.
  • Czy ktoś ma może mógłby podsunąc mi pomysł jak dostać się szybko i oczywiście tanio na Kretę. Z jakich linii lotniczych najlepiej skorzystać? Mieszkam w Poznaniu. Dzięki z góry za odpowiedź!
  • Witam, czy ktoś się orientuje jak wygląda sprawa zabierania jedzenia i picie dla dziecka-poniżej 2 lat (słoiczki, danonki) w bagażu podręcznym z liniami Travel Service? A można wziąć mini odtwarzacz dvd do samolotu? Czy mały wózek spacerowy można oddać dopiero w samolocie?
  • kreta(5)

Czy ktoś z Was leci na Kretę 30 czerwca z Itaką? Czy wiecie może jakie to będą linie lotnicze?
  • Pierwszy raz poluję w tym roku na bilety na trasie Warszawa-Chania-Warszawa, jestem ciekawa jaka cena biletu jest "dobrą ceną", co rusz centralwings ma jakieś promocje, a to kanapka gratis (nie skusiłam się, czekam dalej ponyslałam),teraz 0 opłat lotniskowych (już lepiej)czekac dalej??? Czy Wasze doświadczenia mówią, ze to ten moment? Ja wyczucia nie mam, bo 350 zł za lot W-wa Chania to dużo w porównaniiu z 59 zł jakie zapłaciłam za bilet do Rzymu (tez 0 opłat lotniskowych) Macia
  • cześć, ...już co prawda trwa od dziś, godz. 10.00, ale może coś jeszcze znajdziecie: www.condor.de Ja kupiłem dla 2 os. dorosłych i dziecka bilety z Berlina Schönefeld na Kretę (i z powrotem, oczywiście) na lipiec w łącznej cenie 1.150,00 zł. za wszystkich. Jest to co prawda 150,00 więcej, niż w zeszłym roku na Rodos, ale za to wylot z Berlina, a nie z Lipska, który jest bądż co bądź bardziej odległy od Trójmiasta. Pozdrawiam, Bartek
  • Lecę do Chanii na Krecie.Czy ktoś leciał tymi liniami i może coś o nich powiedzieć.
  • mamy lecieć w podróż poślubną na kretę liniami central wings,niech mi ktoś doradzi czy są ok czy mam zmienić.w sumie to nie wiem czy mogę bo lecę przez biuro podróży.thx

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się