Dodaj do ulubionych

Euro Cypria

IP: *.c31.msk.pl 07.01.07, 20:11
Lecę do Chanii na Krecie.Czy ktoś leciał tymi liniami i może coś o nich
powiedzieć.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Euro Cypria IP: *.aster.pl 08.01.07, 09:08
      ja leciałam w ostatni weekend, bez problemu , z niewielkim opóżnieniem z
      Warszawy /wynikającym z niesprawności naszych służb - tłum ludzi, jedna bramka
      otwarta,dokładne sprawdzanie każdej zafoliowanej torebki ,niektórzy zdejmowali
      buty,biżuterię,/które udało się pilotowi nadrobić, obsługa miła,posiłek na
      pokładzie smaczny /ciepłe bułki !!!/+ upominki dla dzieci.
      miękkiego lądowania życzę.:)
      • Gość: Aga Re: Euro Cypria IP: *.c31.msk.pl 08.01.07, 17:00
        Dzięki.Czy może wiesz jakie mają samoloty-boeingi 737,czy 757.?
        • Gość: MXXM Re: Euro Cypria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 17:42
          Boeing 737-800
    • ira-siad Re: Euro Cypria 09.01.07, 06:25
      Bardzo dobra linia, nowe samoloty, miła obsługa. Puszczają filmy na pokładzie
      samolotu, ale niestety aby je oglądnąć musisz kupić za kilka juro specjalne
      słuchawki.

Do jednego można się przyczepić - do sposobu latania pilotów. Ja leciałem na
      Kretę we wrześniu tymi liniami i w dwie strony pilot tak gwałtownie manewrował
      samolotem w górę i w dół, że nawet dorośli odczuwali ostry ból w okolicach uszu.
      Lądowanie twarde, hamowanie również. Porównanie mam - latam co roku.

Jednak całość oceniam na 4+.
      • Gość: zzz Re: Euro Cypria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 10:31
        To rzeczywiście masz OGROOOOOMNE doświadczenie i porównanie jeśli latasz raz na
        rok!!!
    • Gość: asik Re: Euro Cypria IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.01.07, 12:16
      lecialam z nimi w licpu do chani,przy wylocie opóźnienie 7 godzin, czyli pol
      nocy na lotnisku, i trzeba bylo przejsc prze check in do 20, a wylecieliśmy o
      01.20, samolot oki, moze troszkę malo miejsca na nogi, obsluga bardzo mila, nie
      bylo posiklu przy tak krótkim locie, tylko soczki, sam lot bardzo przyjmny, to
      byl moj pierwszy lot i bylam przerazona, jak mowili o tym jakie fatalne sa
      straty a potem ladowanie i hamowanie - ale wcale tak niebylo, wogole nic nie
      czulamm, delikatne zmiany pulapów, nawet nie bylo wiadomo kiedy, ladowania
      miekkie, bez uderzeń, przed którymi mnie ostrzegano, jednym slowem bylo super,
      ale nadal boje sie latać, w tym roku lece z itaka na wyspy kanaryjskie FUTURA
      airlines i znów sie boje!!!!:))))
      p.s. chania to super miejsce, rewelacyjny wybór, w jakim hotelu zostajecie?
      • Gość: Aga Re: Euro Cypria IP: *.c31.msk.pl 10.01.07, 16:25
        Z Chanii jadę do Kastelli-hotel Peli.Zamierzam zwiedzić Zachodnią Kretę
        samochodem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka