Gość: Aga IP: *.c31.msk.pl 07.01.07, 20:11 Lecę do Chanii na Krecie.Czy ktoś leciał tymi liniami i może coś o nich powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Euro Cypria IP: *.aster.pl 08.01.07, 09:08 ja leciałam w ostatni weekend, bez problemu , z niewielkim opóżnieniem z Warszawy /wynikającym z niesprawności naszych służb - tłum ludzi, jedna bramka otwarta,dokładne sprawdzanie każdej zafoliowanej torebki ,niektórzy zdejmowali buty,biżuterię,/które udało się pilotowi nadrobić, obsługa miła,posiłek na pokładzie smaczny /ciepłe bułki !!!/+ upominki dla dzieci. miękkiego lądowania życzę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Euro Cypria IP: *.c31.msk.pl 08.01.07, 17:00 Dzięki.Czy może wiesz jakie mają samoloty-boeingi 737,czy 757.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MXXM Re: Euro Cypria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 17:42 Boeing 737-800 Odpowiedz Link Zgłoś
ira-siad Re: Euro Cypria 09.01.07, 06:25 Bardzo dobra linia, nowe samoloty, miła obsługa. Puszczają filmy na pokładzie samolotu, ale niestety aby je oglądnąć musisz kupić za kilka juro specjalne słuchawki. Do jednego można się przyczepić - do sposobu latania pilotów. Ja leciałem na Kretę we wrześniu tymi liniami i w dwie strony pilot tak gwałtownie manewrował samolotem w górę i w dół, że nawet dorośli odczuwali ostry ból w okolicach uszu. Lądowanie twarde, hamowanie również. Porównanie mam - latam co roku. Jednak całość oceniam na 4+. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Euro Cypria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 10:31 To rzeczywiście masz OGROOOOOMNE doświadczenie i porównanie jeśli latasz raz na rok!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Euro Cypria IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.01.07, 12:16 lecialam z nimi w licpu do chani,przy wylocie opóźnienie 7 godzin, czyli pol nocy na lotnisku, i trzeba bylo przejsc prze check in do 20, a wylecieliśmy o 01.20, samolot oki, moze troszkę malo miejsca na nogi, obsluga bardzo mila, nie bylo posiklu przy tak krótkim locie, tylko soczki, sam lot bardzo przyjmny, to byl moj pierwszy lot i bylam przerazona, jak mowili o tym jakie fatalne sa straty a potem ladowanie i hamowanie - ale wcale tak niebylo, wogole nic nie czulamm, delikatne zmiany pulapów, nawet nie bylo wiadomo kiedy, ladowania miekkie, bez uderzeń, przed którymi mnie ostrzegano, jednym slowem bylo super, ale nadal boje sie latać, w tym roku lece z itaka na wyspy kanaryjskie FUTURA airlines i znów sie boje!!!!:)))) p.s. chania to super miejsce, rewelacyjny wybór, w jakim hotelu zostajecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Euro Cypria IP: *.c31.msk.pl 10.01.07, 16:25 Z Chanii jadę do Kastelli-hotel Peli.Zamierzam zwiedzić Zachodnią Kretę samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś