IP: *.235.c86.petrotel.pl 27.01.10, 19:25
Czy ktoś z Was leci na Kretę 30 czerwca z Itaką?
Czy wiecie może jakie to będą linie lotnicze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Rachela Re: kreta IP: *.aster.pl 27.01.10, 19:47
      A jak na to pytanie odpowiada Itaka? Wiedzą z kim wysyłają swoich klientów?
    • Gość: marioklr Re: kreta IP: *.multi-play.net.pl 08.03.10, 22:12
      Ja lecę 30 czerwca na Kretę z Grecosu i z Krakowa.
      • wakacjenakrecie Re: kreta 09.03.10, 17:15
        Witam serdecznie, jeżeli mają państwo ochotę spędzić wakacje na ślicznej i
        mitycznej wyspie Krecie to serdecznie zapraszam na portal, który stworzyłem z
        myślą o tanim i przyjemnym wypoczynku, można tam znaleźć wiele ciekawych
        informacji o wyspie, zdjęcia, oferty hoteli, oraz dużo innych cennych wskazówek
        odnośnie Krety. Moja rola w tym przedsięwzięciu jest taka aby zorganizować
        państwu wakacje których nie zapomną państwo jeszcze przez długi czas po powrocie
        do domu, mam tu na myśli wakacje zaprojektowane indywidualnie, specjalnie dla
        państwa, od pobytu w niedrogich a zarazem bardzo przyjemnych apartamentach po
        luksusowe hotele rozmieszczonych po całej wyspie. Na państwa życzenie mogę zająć
        się organizacją wypoczynku od początku do końca, oferuję pomoc w wyszukaniu
        biletów lotniczych z Polski i Niemiec na Kretę, transfery z lotniska, wynajem
        samochodów które mogą być odebrane zaraz po lądowaniu, wycieczki objazdowe,
        itp.. Po więcej informacji serdecznie zapraszam na portal
        www.wakacjenakrecie.com

Dziękuję i Pozdrawiam
        Zapraszam na "Wakacje Na Krecie"
        www.wakacjenakrecie.com
        www.wakacjenakrecie.pl
        • roxis Re: kreta 09.03.10, 17:48
          ile tu jeszcze się znajdzie kryptoreklam i sztandarów pseudo biur podróży,
          którzy doradzą mając w oczach symbol złotówek?
    • Gość: ts Re: kreta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 12:58
      Najlepiej wejść na stronę itaki wybrać hotel termin i kliknąć "rezerwacja" i w
      prawym górnym rogu następnej strony pokarze się nazwa linii lotniczej wraz z
      godzinami lotów, na 90% będzie to eurocypria.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka